четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1566 прочитания

    Немечек България ще увеличи капацитета си от специалисти с 15% през 2021 г.

    Компанията разширява дейността си за WorkForce Software, за което ще разшири екипите си в София, Варна и Пловдив
    08 февруари 2021, 13:47 a+ a- a

    След серия от успешни съвместни проекти Немечек България разширява дейността си за WorkForce Software – една от най-успешните клауд-базирани системи за управление на персонал в света. Българската компания е основен партньор за разработването на софтуера в Европа. Продуктът, който се използва от над 4,2 милиона потребители във водещи компании в над 80 държави, преди дни беше обявен и за най-предпочитания от потребителите в регулярното изследване на SoftwareReviews.

    „Това е трета поредна година, в която WorkForce Software печелят престижната награда и нашият екип има значим принос за това. Това е признание както за нашата експертиза, така и поредното доказателство за високоценените услуги по разработване на технологични решения, които българските софтуерни компании предоставят на водещи международни организации“, обясни Емилия Досева, Ръководител на екипа WorkForce в Немечек България. „2020 година беше предизвикателна в много аспекти и съм благодарна на колегите си за качествената работа и отдадеността към целите на проекта и клиента. Именно това ни помогна да засилим доверието им и да се позиционираме като стратегически важен партньор за разработването на ключови функционалности на системата“, допълни тя.

    В тази връзка Немечек България започва кампания по разширяването на екипа си от специалисти с експертиза в Java, React, микросървиси и Cloud пиложения, както в офиса в София, така и в другите локации на компанията - Варна и Пловдив. Проектът предлага възможност за автономна работа, взимане на решения, експериментиране с нови технологии. Така професионалистите ще допринесат за развитието на Cloud решението, което се използва за управлението на работните графици и определяне на заплащането, както и за цялостен анализ и подобряване продуктивността и ефективността на персонала.

    Сътрудничеството с WorkForce Software е само едно от направленията, в които Немечек България разширява дейността си през 2021 година. Заради успешното развитие на дългогодишни партньорства и спечелването на нови проекти за световни лидери като Ricoh, DocuWare и Bluebeam, компанията прогнозира увеличение на капацитета си от специалисти с 15%.

    „След като през предизвикателната 2020 година екипът ни нарастна с повече от 10%, очаквахме известно затишие. Началото на 2021 година обаче започна стремглаво и продължаваме да растем. За нас е важно да привлечем правилните за екипа ни хора - с нужния опит и умения, но и с ценности, които споделяме взаимно. Както винаги, ще бъдем внимателни в подбора и ще заложим на това, че дори в бурни времена оставаме стабилни и винаги спазваме обещанията си към нашите колеги. Доказателство за това е, че продължаваме да имаме двойно по-ниско текучество спрямо средното за сектора“, споделя Теодора Борисова, „Наемане и развитие на таланти“ в Немечек България.

    Компанията продължава да е с най-добрите показатели у нас по този критерий, като повече от половината от хората са в организацията вече над 5 години, а има и такива, които работят в Немечек България от самото ѝ създаване през 1998 година. 

    През 2021 година Немечек България ще продължи и инвестициите си в развитието на следващото поколение ИТ професионалисти с ежегодните си работилници, програми и инициативи за ученици и студенти, съобщиха още от компанията.

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Немечек ООД в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 40 минути
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 1 час
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 3 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 4 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 6 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк