събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2299 прочитания

    Dow Jones си партнира с Questers за разширяване на екипа си у нас

    Dow Jones, която е една от водещите компании за финансова информация в целия свят, търси опитни DevOps и .Net софтуерни инженери у нас
    01 юни 2020, 17:36 a+ a- a

    Dow Jones си партнира с Questers за стратегическа експанзия на технологичния отдел на световния новинарски и информационен портал у нас.

    Технологичният отдел на Dow Jones разработва иновативни технологични решения, които гарантират, че клиентите им получават информацията от която се нуждаят, когато и където пожелаят. Създаденият преди повече от 15 години български офис на компанията успешно си сътрудничи и подкрепя работата на глобалния технологичен екип в разработването на високоефективни уеб и мобилни приложения, приложно-програмни интерфейси и други. Ефективността, професионализмът и изключителната работа на софийското звено през годините водят до стратегическото решение за разрастване на екипа и увеличаване на капацитета му.

    С оглед на желаното бързо, но устойчиво разширяване на екипа си в България, компанията идентифицира нуждата от надежден съюзник с богат опит в привличането, мотивирането и задържането на висококвалифицирани технологични кадри. Успешното сътрудничество с News UK, чийто екип в България вече наброява над 30 човека, подкрепя избора на Questers като стратегически партньор за планирания растеж на Dow Jones. На база новото партньорство, Questers ще изгради високоефективна технологична единица, която ще работи рамо до рамо с основния технологичен екип на Dow Jones.

    С цел изграждането и развиването на този изключителен екип, Questers започва търсене на опитни DevOps и .Net софтуерни инженери. Новите членове на екипа ще бъдат ангажирани с разработването на динамичната платформа на Dow Jones, която предоставя най-пълната колекция от новини и данни в света. Информация за отворените позиции можете да откриете

    С впечатляващо портфолио, включващо световноизвестни издания като The Wall Street Journal, Factiva, MarketWatch и Financial News, Dow Jones е една от водещите компании за финансова информация в целия свят. От създаването си през 1882 компанията се стреми да намира иновативни начини за предоставяне на информация и надеждни бизнес данни на своите клиенти. Днес тя е част от групата на медийния гигант News Corp (през 2018 Questers сключи партньорство с друга компания от същата група – NewsUK) и обединява водещи световни издания и информационни платформи, подпомагащи най-амбициозните компании и професионалисти в света.

    Questers е базирана в Лондон компания с офиси в Югоизточна Европа, която създава и интегрира ИТ екипи за своите клиенти. Технологичните паркове на фирмата са уникална среда за сътрудничество между служители с разнообразни профили и множество клиенти, сред които са както вълнуващи стартъпи, така и големи, световно утвърдени компании.

    Тех-паркът в София отваря през 2007 и от тогава са наети над 1000 инженери и специалисти за множество клиенти от Европа, Великобритания и САЩ. Компанията бива неколкократно отличена с наградата "Top ICT Employer". През 2018 година Questers стана част от паневропейската група The Panoply, която по-късно през същата година бе листната на Лондонската Фондова Борса.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 1 ден
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    18 април 2024, 08:29
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство