четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2960 прочитания

    SoftServe придоби полската компания Coders Center

    Сделката ще доведе до разработването на проекти за цялостни дигитални решения и от българския офис, подчерта генералният директор на SoftServe за България
    16 февруари 2017, 09:29 a+ a- a

    SoftServe придоби полската технологичта компания Coders Center. Не са оповестени детайли около финансовите условия по сделката. Чрез закупуването на Coders Center SoftServe разширява портфолиото си от дигитални решения и консултантски услуги.

    Основана през 2014, Coders Center специализира в системи за управление на корпоративно съдържание - ECMS, и платформи за електронна търговия.

    "Ние сме изключително позитивно настроени към това бъдещо партньорство, защото то ще ни помогне да се позиционираме още по-добре на enterprise пазара. Това ще доведе до разработването на проекти за цялостни дигитални решения и от българския офис", подчерта Андон Симеонов, генерален Директор на SoftServe за България.

    "Управленският екип на Coders Center е изградил надежден бизнес в сфертата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията в световен мащаб", отбеляза Браян Борак, главен оперативен директор в SoftServe.

    С финализирането на сделката Томас Гибас, главен изпълнитлен директор на Coders Center, ще заеме лидерска позиция в екипа на SoftServe за дигитален маркетинг и ще съдейства за по-лесното приобщаване на служителите към SoftServe.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 18 минути
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 46 минути
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 1 час
    преди 2 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС
    преди 2 часа
    В България има все по-голям интерес към използване на AI в счетоводството
    Счетоводителите се сблъскват със значително увеличаване на документооборота, което изисква по-ефективни методи за обработка и анализ на данните
    преди 2 часа
    България ще бъде домакин на 61-вата сесия на IPCC
    Междуправителствения панел по изменение на климата ще се проведе през юли 2024 г.