четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3665 прочитания

    Flat Rock Technology откри офис в Бургас

    От компанията планират екипа в Бургас да се увеличи от 35 на 100 души само в следващите няколко месеца
    10 юни 2022, 14:37 a+ a- a

    Снимка: Flat Rock Technology

    Софтуерната компания Flat Rock Technology откри офис в град Бургас. С установяването си в града, от компанията споделят плановете си да увеличат текущия екип в Бургас от 35 на 100 души само в следващите няколко месеца. С тази заявка ИТ компанията добавя още един офис по Българското Черноморие, след открития през 2010 година офис във Варна, като с това се причислява към иновативните компании, които инвестират в региона. Офисът се намира в бизнес комплексът – Smart Center – Бургас.

    Кметът на Бургас Димитър Николов (вдясно) бе сред гостите на официалното откриване на 18 май

    „Вярвам, че броят на вашите служители прогресивно ще нараства през следващите години. Тук ви очакват чудесни условия за работа и живот, както и една подкрепяща администрация. Добре дошли в Бургас!“, с тези думи кметът на Бургас Димитър Николов приветства новопостъпилата в града компания по време на официалното откриване на 18 май.

    Сред инициативите на Flat Rock Technology са също редовното обновяване на офис пространствата. През изминалите месеци усилията им са концентрирани в разширяване и добавяне на нови офис помещения в Бургас и Будапеща и освежаване на настоящите – Варна.

    „Започнахме преди 10 години в България – Варна, а след това отворихме и офиса си в Русе. Предвид, че удвояваме офис помещенията си, се надяваме, че съвсем скоро това ще се случи и с екипа от нови специалисти, които ще се присъединят към нас. Днес откриваме офис в Бургас, защото вярваме, че имаме бъдеще тук!

    Благодарни сме за тази възможност и вярваме, че партньорството между локални институции и бизнеса е правилния път към усъвършенстване и развиване на региона и икономиката. Изключително благодарни сме за подкрепата, която ни бе оказана през тези 10 години в България, от страна на българското посолство във Великобритания, представителите на икономиката и хората на местно ниво, с които работим. Надяваме се това взаимно сътрудничество да продължи да се развива и в следващите години!“ – това сподели Ран Бергер – главен изпълнителен директор на Flat Rock Technology.

    Flat Rock Technology е софтуерна компания с над 14-годишен опит в разработването на иновативни решения за бизнеси от цял свят. Компанията специализира в софтуерни услуги, облачни услуги и аутсорсинг на фирми от всякакъв вид и мащаб. Създадена през 2008 година, тя е утвърден партньор на клиенти с различен обхват и бизнес насоченост както и сертифициран Microsoft Gold партньор в пет различни категории.

    Наред с това компанията активно се ангажира с подпомагане развиването на българските градове, като участва активно в наемането и обучението на настоящи и нови кадри в сферата на софтуерните разработки. Част от инициативите, които подкрепя са активности на местни университети, IT-мастър класове, олимпиади и хакатони. Така за изминалата година екипът на компанията се увеличава със 150 нови служители, като към момента наброява 400+ специалисти в глобален мащаб.

    По какви проекти работи Flat Rock Technology вижте тук

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Флат Рок Технолъджи ЕООД в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 27 минути
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 17 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 17 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 17 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 18 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 20 часа