петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2453 прочитания

    Национално сдружение Недвижими имоти празнува 30-годишен юбилей

    На 24 юни в София ще участват в конференция представители от 26 европейски държави, за да споделят ще споделят опит и нови тенденции
    01 юни 2022, 11:05 a+ a- a

    През 2022 Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти чества 30 години от своето създаване. Национално сдружение Недвижими имоти обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

    Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

    В конферентната част на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

    Като официални гости са поканени да присъстват Президентът на Република България г-н Румен Радев, Министър-председателят г-н Кирил Петков, Председателят на Народното събрание г-н Никола Минчев, Министърът на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов, Министърът на икономиката г-жа Корнелия Нинова, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, официални лица от CEPI, представители на ФИАБЦИ-България, National Association of Realtors /NAR/, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

    На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 9 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 11 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 12 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 14 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк