понеделник, 15 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  987 прочитания

  Национално сдружение Недвижими имоти празнува 30-годишен юбилей

  На 24 юни в София ще участват в конференция представители от 26 европейски държави, за да споделят ще споделят опит и нови тенденции
  01 юни 2022, 11:05 a+ a- a

  През 2022 Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти чества 30 години от своето създаване. Национално сдружение Недвижими имоти обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

  Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

  В конферентната част на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

  Като официални гости са поканени да присъстват Президентът на Република България г-н Румен Радев, Министър-председателят г-н Кирил Петков, Председателят на Народното събрание г-н Никола Минчев, Министърът на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов, Министърът на икономиката г-жа Корнелия Нинова, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, официални лица от CEPI, представители на ФИАБЦИ-България, National Association of Realtors /NAR/, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

  На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  ББР с нова кредитна програма за енергийна ефективност на малкия и средния бизнес
  Тя е с размер 30 млн. и ще е достъпна и за компаниите, които не са били одобрени за европейските средства
  преди 1 час
  920 фирми ще получат над 93 млн.лв. безвъзмездни средства за енергийна ефективност
  Те са одобрени по финалната мярка за подпомагане на бизнеса за изминалия програмен период на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
  преди 2 часа
  355 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 226 419
  12 август 2022, 16:33
  КЕВР утвърди цена на природния газ за август – 297,89 лв./Mwh
  Основната причина за увеличението са рязко нарасналите цени на международните газови пазари
  12 август 2022, 16:15
  София въвежда „спирка по желание“
  Те влизат в сила на 13 август за 9 автобусни линии