петък, 14 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3818 прочитания

  Какви придобивки предлага United Partners?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Виктория Солакова - Head of Operatons and Culture в комуникационната агенция
  01 април 2024, 16:03 a+ a- a

  Виктория Солакова - Head of Operatons and Culture в United Partners. Снимка: Личен архив

  В рубриката на Economy.bg „Какви придобивки предлага...“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на качеството на живот на служителите.

  Какви придобивки предлага United Partners, научете от Виктория Солакова - Head of Operatons and Culture в комуникационната агенция.

  Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  През 2023 г. заехме второ място в класацията Best Agency to Work for в регион ЕМЕА. Това е голяма отговорност, защото оценката дойде от целия екип. Освен добра структура на управление на клиентите и проектите в агенцията имаме редица придобивки, сред които попадат задължителните според нас допълнително здравно осигуряване, карта за спорт и карта за култура, предоставяща отстъпки за различни събития и курсове.

  Име: United Partners
  Сектор: Интегрирани маркетингови комуникации
  Създадена: 1997
  Брой служители в България: 30
  Офис в България: София
  Основна дейност: връзки с медии, инфлуенсър маркетинг, развитие на работодателска марка, организиране на събития, 360-градусови онлайн и офлайн кампании и др.

  Отделно всеки в екипа се възползва от гъвкав модел на работа, т.нар. Flexible Hybrid, при който 10 дни по избор в месеца са офисни, останалите – който откъдето пожелае. За тези колеги, които работят от други градове във и извън България, продължава да е в сила Remote First моделът. За да се чувстваме комфортно с този план, всеки служител получава еднократен Home office бонус, за да се снабди с удобен стол, бюро или периферия за компютър/лаптоп за работа от вкъщи.

  За новите колеги имаме SkillUP програма, която включва менторство в първите 6 месеца, за да се чувстват спокойни и подкрепени в адаптацията си. Много важна е програмата ни за психично здраве, за която компанията покрива всички разходи, свързани с психотерапия с лицензирани специалисти. Имаме също така програма за обучение и развитие, организирани събития и срещи на екипа, DEI политика, тиймбилдинг събития и др. Други допълнителни придобивки и социални инициативи включват обновено и модерно офис пространство, office snacks и др.

  UP ретрийт, United Partners 

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  В зависимост от позицията и годините опит, полагаемият отпуск варира между 20 и 28 дни на година.  

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  До скоро бяхме може би единствената агенция в България, която работеше на принципа remote-first. Този модел, при който всеки служител можеше да работи отвсякъде без ангажимент да посещава офиса, влезе в сила с началото на пандемията и остана почти 4 години. Разбира се, всеки такъв модел носи със себе си предимства и недостатъци, които взехме предвид и от март тази година преминахме към Flexible hybrid. В момента всеки от екипа има 10 дни задължително присъствие в офиса в месеца, като остава личен изборът по какъв начин тези дни да бъдат планирани и ползвани. Определено усещането е различно, когато влезеш сутрин в офиса и там има хора :D Зачестиха разговорите покрай кафе машината, времето на слънце на голямата ни тераса и споделените обеди. Хубаво е :)

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Като работодател агенцията създава подкрепяща среда, в която в зависимост от нуждите и възможностите си всеки адаптира баланса работа-личен живот по най-добрия начин. При новия ни модел на работа имаме гъвкавост да решаваме сами кога да сме в офиса и кога да работим от вкъщи. Родителите, които преобладават при нас, имат спокойствието, че могат при нужда да останат вкъщи с децата или да ги вземат по-рано от детска градина/училище. Имаме достъп и до редица обучения по меки умения, които освен в работата ни помагат много и в личния живот за това как да приоритизираме по-добре, да поставяме граници, да бъдем асертивни и да се грижим по-добре за себе си. Отделно от това работата по проекти е балансирано разпределена в екипа, така че да се избегнат ситуации, в които някой се чувства претоварен за по-дълго време. Помагаме си и си влизаме в обувките често, което ни дава спокойствие и увереност, че какъвто и проблем да имаме от лично или професионално естество, ще получим подкрепа в UP. Това може би е най-ценното. Не е случайно, че една от ценностите ни е Reliability.      

  Активности сред природата, United Partners 

  Имате ли практика да давате бонуси?
  В компанията всеки служител има възможност да се възползва от бонусна система, която е оформена на три нива и е обвързана с постигане на финансовите резултати на бизнеса, добро представяне на екипите и индивидуални стимули. Дори в предизвикателни времена агенцията винаги е намирала начин да поощри доброто представяне на екипа, защото хората са в центъра на бизнеса ни. В рамките на миналата година компанията направи поредна индексация на възнагражденията на всички в екипа, с което отговори на растящата инфлация.  

  Офисът в София, United Partners 

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  Според вътрешните политики на агенцията всяка година служителите могат да се възползват от сума, с която да запишат курсове и обучения по свой избор, на база годишните им OKR-и. В допълнение регулярно се организират вътрешни тренинги, които подкрепят уменията на всеки и спомагат за уеднаквяване на стандарта на работа в екипа. Последните такива обучения са свързани с тактики за влияние, умело водене на преговори, по-добро планиране на времето и т.н. 

  Организирате ли тиймбилдинг за Вашите служители?
  Всяка година имаме планиран голям тиймбилдинг ретрийт, на който екипът ни в София се среща с останалите агенции, част от UPN – нашата мрежа от 50+ независими агенции на глобално ниво, която основахме преди 4 години. Миналата година например бяхме в Барселона, където в рамките на три дни се потопихме в местната култура, участвахме в редица нетуъркинг инициативи и присъствахме на целодневна конференция с комуникационни лидери от цял свят, които споделиха полезни практики, успешни проекти и тенденции.

  Ретрийтът в Барселона, United Partners 

  Традиционно тези събития правим в края на лятото или началото на есента, те са повод да се вдъхновим за новия сезон, както и за последното и най-важно тримесечие на годината. През 2024 г. отново планираме такава мащабна инициатива. Отделно от това през годината имаме по-малки тиймбилдинг активности в екипа, като например петък вечер за бордови игри, бар, театър, кино и т.н. Всеки, който има идея, получава бюджет, за да я реализира и да събере екипа по хубав повод : )

  Тиймбилдинг, United Partners 

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  Подкрепяме инициативата „Истински мед“, където имаме кошер вече втора година. Имали сме активности и с Планинска спасителна служба. Служителите ни разполагат и с карти Знание+, благодарение на които могат да посещават музеи и галерии с целите си семейства. 

  Тиймбилдинг, United Partners  

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  За да отговорим на глобалните тенденции, изцяло трансформирахме офиса си в хъб, който да служи като социална точка - място, на което не само да работим, но и да се срещаме, да се забавляваме, да бъдем по-често заедно. Екипът е много сплотен и социалните контакти са нещо, на което много държим. Сега имаме изцяло обновен офис с няколко зони - open-space, 3 вида зали за срещи, зони за почивка и огромна озеленена тераса с изглед към Витоша.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на ЮНАЙТЕД ПАРТНЪРС ЕООД в JOBS.bg

   

  Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

  Какви придобивки предлага M3 Communications Group?
  Какви придобивки предлага Coherent Solutions?
  Какви придобивки предлага VSG Bulgaria?
  Какви придобивки предлага SiteGround?
  Какви придобивки предлага Proxiad SEE?
  Какви придобивки предлага BILLA България?
  Какви придобивки предлага Anthill?
  Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?
  Какви придобивки предлага Amusnet?
  Какви придобивки предлага A1 България?
  Какви придобивки предлага CluneTech?
  Какви придобивки предлага Progress?
  Какви придобивки предлага Sofia Stars?
  Какви придобивки предлагат Технополис и Практикер?
  Какви придобивки предлага Anakatech?
  Какви придобивки предлага Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт?
  Какви придобивки предлага Фантастико Груп?
  Какви придобивки предлага StorPool?
  Какви придобивки предлага Blankfactor?

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 5 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 6 часа
  преди 8 часа
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 9 часа
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 10 часа
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители