събота, 13 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1294 прочитания

  Християн Данчев е CEO за месец на Adecco България, Гърция и Румъния

  За девета поредна година, Adecco Group провежда глобалната си програма “CEO for One Month”
  08 август 2023, 11:17 a+ a- a

  Снимки: Adecco България

  Християн Данчев е CEO за един месец на Adecco България, Гърция и Румъния. Той бе избран от хиляди кандидати от трите държави в програмата на компанията, даваща шанс на младите да застанат на мястото на изпълнителният директор на компанията.

  За девета поредна година, Adecco Group провежда глобалната си програма “CEO for One Month”. Целта на програмата е да даде на младите хора практически опит, необходим за стартиране на кариерата им. Тя представлява обучение в реално време, което не може да бъде придобито в училище или университет. Програмата се радва на голяма популярност като само тази година в нея са кандидатствали 200 000 души.

  Всяка година след всеобхватен процес по подбор, включващ интервюта по телефон, видео интервю и двудневен лагер се избира един кандидат за конкретна държава.

  Тази година за държавите България, Гърция и Румъния бе избран българин, Християн Данчев, който има възможност да работи с Константинос Милонас, изпълнителен директор на клъстера за Adecco Group за Гърция, България, Румъния и Чехия, както и Надежда Василева, изпълнителен директор на Adecco България.

  „Кандидатствах за програмата “CEO for One Month” защото знаех, че това, което уча в университета не всичко е приложимо в реалният свят и исках да получа повече практични знания и опит. Тази програма е уникална и няма друга подобна, още от първият ден бях хвърлен на дълбокото в мениджмънт срещи и срещи с клиенти. През цялото време програмата е фокусирана върху развиване на професионални умения и най-вече запознаването със задълженията и работния ден на мениджмънта на компанията. Това няма къде другаде да се случи на един 19-годишен стажант. По време на стажа научавам максимално много за бизнеса на Adecco, но получавам и много знания които са свързани с управлението и са приложими и в други среди.“, разказа Християн Данчев.

  След избора на “CEO for One Month” на локално ниво, надпреварата продължава, за да бъде определен глобален изпълнителен директор за един месец на Adecco Group. Християн участва в глобални предизвикателства с цел да определят 10 талантливи кандидати, които да посетят лагер за обучения. На финала само един от всички ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на The Adecco Group, Денис Машуел в Цюрих, Щвейцария.

  Кандидатстването на локално ниво в инициатива “CEO for One Month” на Adecco Group се случва в първото тримесечие на всяка година и всеки желаещ да придобие практически опит в стратегическото управление на компания и нейните служители може да подаде своята кандидатура.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  ЕК заплаши с по-големи глоби социалната мрежа „X“ на Мъск
  Според Брюксел платформата нарушава дигиталното право на ЕС
  преди 11 часа
  ЕК одобри държавна помощ от 142 млн. евро за българската енергетика
  Помощта ще бъде под формата на директни безвъзмездни средства за доставчици на природен газ
  преди 13 часа
  Ключово постижение за България: INSAIT със 17 приети статии на знаков форум за компютърно зрение
  За първи път от 34 години българска институция се нарежда наравно с едни от най-добрите университети в света на ECCV
  преди 15 часа
  ЕП гласува следващата седмица дали Фон дер Лайен остава начело на ЕК
  Ако бъде избрана, тя ще се върне на поста председател на Европейската комисия за следващите 5 години
  преди 17 часа
  Радев ще връчи втория мандат следващата седмица
  Президентът очаква от ПП-ДБ да кажат дали ще останат опозиция или ще опитат да съставят правителство