понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2250 прочитания

  Вера Димова оглави „Човешки Ресурси“ в Cerillion Technologies България

  Вера има над 15 години опит в управлението на човешките ресурси в големи организации
  30 май 2023, 10:48 a+ a- a

  Вера Димова - Ръководител „Човешки Ресурси“ в Cerillion Technologies България. Снимка: Личен архив

  Вера Димова ще отговаря за „Човешки Ресурси“ в българското подразделение на британската софтуерна компания Cerillion Technologies, съобщиха оттам.

  С дългогодишния си опит в управлението на всички аспекти на човешките ресурси в големи организации тя ще помогне за развитието на екипа и продължаващото му бързо разрастване.

  Професионалният път на Вера преминава през няколко от най-големите и престижни компании в България, като Danone, Globul (по-късно Telenor), Echopharm, eBag и Quadrant, както и Американския Университет (АУБГ).  Освен разнообразието от сектори, Вера има опит и с всички аспекти на управленито на хора, както и ръководството на HR отдели.

  В последните години Вера поема ролята на Директор Човешки Ресурси в организациите, за които работи и е едно от разпознаваемите лица в кръга на ЧР лидерите в България. 

  Cerillion Technologies е водещ производител на бизнес софтуер за телеком бранша и оперира от над 20 години на международния пазар с клиенти по цял свят. Портфолиото на компанията включва пълен пакет от всички бизнес софтуери, необходими за продажби и обслужване на клиенти, тарифиране и фактуриране, включително и всички услуги по внедряване, поддръжка и експлоатация на решенията.

  В България, компанията присъства от лятото на 2021, когато отвори своя офис в София. 

  „Назначението на доказан лидер като Вера показва значението, което отдаваме на развитието на нашия екип и амбицията ни да се утвърдим като предпочитан работател сред специалистите в бранша. Пред нас стои предизвикателството да привлечем най-добрите кадри, както и да развием млади таланти, излизащи от най-добрите университети в страната. Вера ще работи за налагането на нашата работодателска марка и аз вярвам, че също така ще изиграе ключова роля в развитието на компанията като цяло“, сподели Розалия Пандаузова - Ръководител на Дейността на Cerillion в България.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на CERILLION TECHNOLOGIES LIMITED Ltd в Jobs.bg

   
   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 минути
  Над 5,5 млрд. лева са американските инвестиции у нас, създали са 41 хил. работни места
  19 са американските ИТ компании с 13 хил. заети у нас, инвестират също в енергетика, преработваща промишленост и търговия, присъстват в Разград, Севлиево, Стара Загора и София, сочи нов доклад
  преди 51 минути
  Бианор Холдинг придобива софтуерната компания Булбера
  Дружеството специализира в разработката на софтуерни решения в областта на здравеопазването, телекомуникациите и електронната търговия
  преди 2 часа
  Близо 18% ръст на приходите от нощувки през ноември
  Според националната статистика по-голямата част от тях идват от български граждани
  преди 4 часа
  "Историческо": ЕС договори правила за регулиране на AI
  Колкото по-висок е рискът от AI системите, толкова по-строги ще са правилата, предвижда споразумението
  преди 5 часа
  Междусистемната газова връзка България-Сърбия беше въведена в експлоатация
  Тя променя енергийната карта на Европа и дава възможности за диверсификация на доставките не само за двете държави, а и за целия регион, заяви президентът Радев