събота, 23 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1767 прочитания

  От 8 до 14 май предстои Международната седмица на коучинга

  Седмицата е своеобразна ежегодна традиция за даряване на безплатни коучинг сесии на всички, които искат да опитат
  05 май 2023, 14:10 a+ a- a

  Теодора Каменова - Председател на ICF България. Снимка: Economy.bg

  Тази година Международната седмица на коучинга ще се проведе в периода 8 - 14 май с тема „Изследвай своя потенциал”, съобщиха от  ICF България. Това е ежегодна традиция за даряване на коучинг сесии на желаещите да опитат.

  Традиция е стартирана през 1999 г. от Международната Коучинг Федерация (ICF), за да повиши разбирането на широката публика за ползите от работата с професионален коуч и да демонстрира ефекта от коучинг процеса. Тази година се отбелязва 25-та годишнина от създаването на традицията. През 2023 членовете достигнаха 60,000 в над 140 държави.

  По време на тази седмица в партньорство с различни организации, професионалните коучове по целия свят организират множество отворени събития „Опитай коучинг” с безплатни коучинг демонстрации, за да дадат възможност на всеки лично да опита коучинг и да усети ползите от него.

  От ICF вярват, че коучингът е един от най-добрите и резултатни подходи за подкрепа на хора, екипи и организации в съвременната предизвикателна, бързо променяща се и непредвидима среда.

  Целта е да се популяризира коучинга като партньорство и ефективен подход за:

  -развитие на лидери

  -разкриване на личен и екипен потенциал

  -организационна и лична трансформация

  -удовлетворяващ личен и професионален живот.

  Ако искате да подарите коучинг на някого или да препратите съобщението до организация, която би проявила интерес да подари коучинг сесия на служителите си и да се види каква е ползата, поканете ги на отворените събития, като се регистрират през следния линк.

  „Някои от събитията са затворени за конкретни общности или организации и там капацитетът е запълнен. А две от събитията са отворени за широка публика и за тях каним хората да се включат“, коментира Теодора Каменова - Председател на ICF България.

  Ето и програмата на Международната седмица на коучинга в България:

  СОФИЯ, 9 май, вторник, от 8:30 до 15:00 - в Менпауър, Бизнес сграда GORA, ул Филип Кутев №14, ет. 6 – затворено събитие на живо само за служители на Менпауър.

  СОФИЯ, 9 май, вторник, в НБУ „Изследвай своя потенциал“, от 16.20ч., зала 110A, корпус 2 - затворено събитие на живо само за студенти в НБУ.

  СОФИЯ, 10 май, сряда „Опитай коучинг в НБУ - Коучинг подходи в преподаването“, от 11.10ч., зала 20, корпус 1 - затворено събитие на живо само за преподаватели в НБУ.

  ОНЛАЙН, 11 май 2023г. (четвъртък) - 12:00 до 14:00; Групова коучинг сесия "Изграждане на силна визия за мен/за проект", Водещ - Теодора Каменова, МСС, Председател на ICF Bulgaria - линк за достъп до отвореното събитие ще изпратим на регистрираните.

  СОФИЯ. 11 май 2023г. (четвъртък) - 18.30 до 20:30; отворено събитие на живо за индивидуален коучинг; Адрес: Софийска Опера, ул Княз Александър Дондуков, 30.

  ВАРНА, 12 май 2018г., петък, 17:30, офис на RE/MAX Active, бул. „Княгиня Мария Луиза“ №28, Опитай коучинг, затворено събитие на живо.

  ВАРНА, 13 май събота. от 11 да 14 Адрес: Switch, ул. Отец Паисий 42, затворено събитие на живо за Тийноватор инициатива.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  преди 2 дни
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  преди 2 дни
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  преди 2 дни
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  преди 2 дни
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица