събота, 23 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1763 прочитания

  Станимир Йорданов е новия ръководител на отдел Интериорен дизайн и управление на проекти в Avalant

  Компанията стартира ново звено, предлагайки услуги за интериорен дизайн и управление на проекти за завършване на офис пространства
  28 април 2023, 09:18 a+ a- a

  Снимка: Avalant

  От средата на месец април 2023г., Avalant стартира ново звено, предлагайки услуги за интериорен дизайн и управление на проекти за завършване на офис пространства.

  Иван Пармаков, съосновател Avalant

  „До този момент съдействахме на нашите клиенти в тези направления в ролята си на консултант, като активно участвахме в организирането на търгове за избор на интериорен дизайнер и ръководител на проект или чрез предоставянето на списък на установени компании от сферата и клиентите ни сами вземаха решение с кои компании биха желали да си партнират. След получен интерес от голяма част от нашите клиенти да предоставим тези услуги чрез бранда Avalant, породен основно от доверието, което успяхме да изградим през годините, взехме и решението да развием вътрешен архитектурен отдел. След проведен процес на подбор за ръководител на отдел Интериорен дизайн и управление на проекти в Avalant избрахме Станимир Йорданов“, сподели за Economy.bg Иван Пармаков, съосновател Avalant. 

  Станимир притежава дългогодишен опит в проектирането и завършването на офис пространства, като опитът му е натрупан в едно от реномираните студия за дизайн на офиси. Участвал е в проектирането на интериорите на водещи международни компании от различни сектори, които обитават първокласни офис сгради в София.

  Според Avalant търсенето на подобен тип услуга вече е преминало началната си фаза на развитие и вече почти не се среща компания, която да не се интересува от създаването на модерен офис. По този начин пазарът сам показва, че вече е зрял за този тип екосистема. Avalant вече стартира работа по няколко проекта и очаква тяхното завършване в рамките на 4-5 месеца.

  Ето какво сподели и Станимир Йорданов, Ръководител интериорен дизайн и управление на проекти Avalant: „Щастлив съм за възможността да се присъединя към екипа на Avalant. От първото ни запознанство забелязах съвпадение на ценностите ни и принципи на работа. Вярвам, че фирмената култура е основен елемент от идентичността на една компания и напасването на отделните единици е от първостепенно значение за последващи успехи. Планираме услугата да бъде бутикова, като приоритетни ще бъдат проекти с елементи на ексклузивност и емблематичност. Вярваме в основополагаща роля на дизайна в офиса и лесно може да се забележи добавената стойност в очите на служителите, когато се настаняват в модерен офис и осъзнават неговите предимства. Планираме да насочим фокуса си в посока изграждане на устойчиви работни пространства и създаване на приятна атмосфера. Освен основната функция на офиса, той трябва да предоставя здравословна работна среда, в която служителите да разгърнат потенциала си. Наблюдаваме, че една от основните тенденции на пазара е релокацията на компании от амортизирани сгради към модерни, клас А сгради, които позволяват реализацията на по-модерен модел на работа. Най-честите промени са имплементацията на хибридна структура, създаването на повече зони за неформална комуникация и колаборация, повече зали за срещи и разговори и не на последно място – пространства за социални събития, релаксация и хранене. Тази тенденция е продиктувана най-вече от желанието на работодателите да привлекат служителите обратно в офиса и за да се случи това, те следва да инвестират в добра интериорна услуга, която да постигне ефекта „wow!”.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  преди 2 дни
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  преди 2 дни
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  преди 2 дни
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  преди 2 дни
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица