понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1369 прочитания

  Yettel с пролетно издание на стажантската си програма

  Едногодишният платен стаж Hub by Yettel идва с нов шанс за професионален старт на млади специалисти
  26 април 2023, 13:59 a+ a- a

  Снимка: Yettel

  Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с пролетно издание, което вече е в търсене на новите си попълнения. Hub by Yettel стартира за осми път с амбицията да помогне на току-що завършили специалисти да направят уверени първи крачки в професионалния си път. В рамките на една година участниците трупат опит и развиват ключови компетенции, докато работят по актуални проекти на компанията, и получават реален шанс да спечелят своята постоянна позиция в Yettel. От началото на програмата през 2015 г. досега 85% от преминалите през Hub by Yettel са продължили кариерното си развитие в телекома.

  „С Hub by Yettel искаме да помогнем на талантливите млади хора да направят първата професионална крачка. Да влязат в реална работна среда, да се учат от най-добрите специалисти в сектора, да грешат и да открият за себе си кое е това, което искат да правят. Ние ще сме до тях в това вълнуващо кариерно ориентиране и ако Yettel е тяхното място, за тях ще има място тук и след края на стажа“, каза Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Yettel България. 

  Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да бъдат равноправна част от екипите на телекома. Заетостта е на пълен работен ден с 2 дни в седмицата възможност за работа от вкъщи. Младежите имат свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат на постоянен трудов договор. В рамките на Hub by Yettel младите специалисти получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които: план с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

  Желаещите да се включат в пролетното издание на Hub by Yettel могат да кандидатстват до 7 май за следните позиции: 
  • Finance Trainee;
  • Legal Trainee;
  • Billing Control Trainee;
  • Sourcing Trainee;
  • Commercial and Marketing Trainee;
  • Software Development Trainee.

  Преминалите първоначалния подбор кандидати ще получат по имейл задача/казус, свързана с основните компетенции, необходими за съответната позиция, след което ще бъдат поканени на интервю.

  Повече за стажантската програма на Yettel можете да намерите тук.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 25 минути
  преди 43 минути
  Над 5,5 млрд. лева са американските инвестиции у нас, създали са 41 хил. работни места
  19 са американските ИТ компании с 13 хил. заети у нас, инвестират също в енергетика, преработваща промишленост и търговия, присъстват в Разград, Севлиево, Стара Загора и София, сочи нов доклад
  преди 1 час
  Бианор Холдинг придобива софтуерната компания Булбера
  Дружеството специализира в разработката на софтуерни решения в областта на здравеопазването, телекомуникациите и електронната търговия
  преди 2 часа
  Близо 18% ръст на приходите от нощувки през ноември
  Според националната статистика по-голямата част от тях идват от български граждани
  преди 4 часа
  "Историческо": ЕС договори правила за регулиране на AI
  Колкото по-висок е рискът от AI системите, толкова по-строги ще са правилата, предвижда споразумението