петък, 19 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  787 прочитания

  SiteGround получи сертификат за най-добър работодател в България за 2022 г.

  Отличието е връчено от ARS Bulgaria, ексклузивен партньор на Kincentric
  13 март 2023, 11:45 a+ a- a

  (л) Детелина Смилкова, председател на управителния съвет на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), която връчи наградата, и Валентина Кожухарова, HR Manager на SiteGround

  Българска IT компания SiteGround, която е един от лидерите в хостинг индустрията в световен мащаб, е сертифицирана за най-добър работодател в България за 2022 г. от ARS Bulgaria, които провеждат проучването с ексклузивното партньорство на глобалната компания Kincentric. Kincentric e организация с над 50 години опит в проучването на ангажираността на служителите. Това е четвъртата сертификация на SiteGround по тази методология. Тази година 32 компании са били в съревнование, а едва четири получават отличието.

  Програмата Kincentric Best Employer отличава най-добрите работодатели в света на база оценката на техните служители, отчетена чрез независимо вътрешно проучване. То измерва четирите фактора, които десетилетия наред събиране на данни показват, че отличават успешните компании от останалите. Това са ангажираността на служителите, адаптивността на бизнеса към иновациите и нуждите на клиентите, висшия и среден мениджмънт и добрите практики за развиване на хората. През последните 5 години 4000 организации в целия свят са изследвали HR практиките си по тази методология. 

  „Най-високата оценка за нас, като работодател, е тази на нашия екип, хората на SiteGround, защото те са в основата на всичко, което правим и постигаме като бизнес“, каза Валентина Кожухарова, HR Manager на SiteGround. 

  Според резултатите от проучването, ангажираността на служителите в SiteGround е 88%, което е над средното за ИТ индустрията в България. Близо 91% посочват, че работната среда в компанията насърчава многообразието на таланта и различния начин на мислене.

  „Поздравяваме SiteGround за сертифицирането им за най-добър работодател в България“, каза Румяна Босева, изпълнителен директор на ARS Bulgaria, ексклузивен партньор на Kincentric за България. „Методологията на Kincentric отбелязва изключителните постижения на организациите в създаването на добра работна среда, позитивна култура и устойчиви бизнес резултати. SiteGround се отличава от останалите със силната ангажираност на служителите си и на висшия мениджмънт и фокусът върху развиването на таланта.“

  SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции, както и в създаването на позитивна и мотивираща работна среда, в която хората се чувстват свободни да разгърнат пълния си потенциал. От началото на 2022 до момента близо 16% от служителите са преминали на по-високи позиции.

  SiteGround предлага и множество придобивки, в това число съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни традиционни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

  Вижте профила и актуалните позиции на SiteGround Hosting EOOD в JOBS.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 11 часа
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 12 часа
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  преди 19 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 19 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава