събота, 13 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1163 прочитания

  d:istinkt е избрана за комуникационна агенция на Бюрото на ЕП в България

  Агенцията ще обслужва комуникационните нужди на институцията през следващите 4 години
  07 март 2023, 14:11 a+ a- a

  Изображение: d:istinkt

  Агенция d:istinkt ще обслужва комуникационните нужди на Бюрото на Европейския парламент (ЕП) в България за следващите четири години. Тя е избрана след конкурс, проведен в края на миналата година, и ще отговаря за организацията и пълната логистична подкрепа на официални събития, семинари, конференции и дебати от календара на Бюрото. Рамковият договор включва и услуги в областта на дизайна и продукцията на текстово, видео и аудио съдържание, управление на медийни и редакционни проекти и връзки с обществеността. 

  d:istinkt е агенция, носител на редица награди за интегрирани комуникации и услуги, базирана в София, България. Агенцията е специализирана в предлагането на услуги в сферата на корпоративните комуникации, дигитални медии, криейтив, бранд консултации, медийни стратегии и стратегически комуникации. d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата глобална мрежа на независими комуникационни агенции, обслужващи клиенти по целия свят. PROI обединява 78 партньори със 7300 служители в над 165 града и 50 държави.

  Дългогодишното партньорство между агенцията и Бюрото на Европейския парламент в България стартира през 2014 г., когато d:istinkt е сред избраните на конкурс агенции за обслужване на информационните нужди на организацията. 

  Европейският парламент има свои представителства в столиците на всички държави членки на ЕС. Бюрото на ЕП в България е създадено с цел да предоставя информация на гражданите, медиите, неправителствените и младежките организации, държавната и общинските администрации за ролята на ЕП и в по-общ аспект - на Европейския съюз.

  d:istinkt предлага комуникационни услуги в областта на стратегическото консултиране, дизайн и криейтив, управление на кризи, медия планиране и купуване, управление на репутацията в социалните медии и инфлуенсър партньорства, изграждане на работодателска марка (employer branding) и връзки с обществеността. Тя бе отличена с приза „Агенция на годината“ от Българската асоциация на PR агенциите в конкурса BAPRA Bright Awards 2022, след като завърши стратегическото си преструктуриране, започнало през 2018 година. d:istinkt продължава да отчита стабилен ръст в приходите си, като само за последната финансова година той е 73% спрямо 2021 г. В портфолиото ѝ са още клиенти като Yettel, Лидл България, Каменица, издателство Клет България с брандовете Анубис, Булвест-2000 и iZZI, CETIN България, GigsRemote, Европейската комисия, Speedy и др. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  ЕК заплаши с по-големи глоби социалната мрежа „X“ на Мъск
  Според Брюксел платформата нарушава дигиталното право на ЕС
  преди 14 часа
  ЕК одобри държавна помощ от 142 млн. евро за българската енергетика
  Помощта ще бъде под формата на директни безвъзмездни средства за доставчици на природен газ
  преди 15 часа
  Ключово постижение за България: INSAIT със 17 приети статии на знаков форум за компютърно зрение
  За първи път от 34 години българска институция се нарежда наравно с едни от най-добрите университети в света на ECCV
  преди 18 часа
  ЕП гласува следващата седмица дали Фон дер Лайен остава начело на ЕК
  Ако бъде избрана, тя ще се върне на поста председател на Европейската комисия за следващите 5 години
  преди 19 часа
  Радев ще връчи втория мандат следващата седмица
  Президентът очаква от ПП-ДБ да кажат дали ще останат опозиция или ще опитат да съставят правителство