събота, 03 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1148 прочитания

  Силвина Фурнаджиева е новият Еmployer Branding Специалист в StorPool Storage

  Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с дългогодишен опит в управлението на проекти и процеси
  13 февруари 2023, 15:03 a+ a- a

  Силвина Фурнаджиева - Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage. Снимка: StorPool Storage

  Силвина Фурнаджиева поема позицията Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage, съобщават от компанията. Силвина ще отговаря за всички активности на компанията, насочени към изграждането на нейната работодателска марка.

  Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с опит в управлението на проекти и процеси. През последните четири години се фокусира върху работата с човешки ресурси и оптимизацията на процесите по наемане и задържане на персонал, както и изграждане на привлекателна работодателска марка на компаниите, с които работи като консултант.

  „В съвременния динамичен пазар на труда конкуренцията между компаниите, които се стремят да се позиционират като привлекателни за кандидатите места, става все по-голяма - споделя Силвина. - Същевременно, да разкажем по подходящ начин за интересните предизвикателства, които бихте решавали, ако станете част от екипа на StorPool Storage, или за спецификите на нашата екипна култура, е особено вълнуващо и мотивиращо.”

  През последните над 15 години Силвина е управлявала няколко големи онлайн проекта, водила е обучения по компютърни умения и управление на проекти и е съдействала за разработването и оптимизирането на работните процеси и управлението на проекти в различни организации от частния и публичния сектор, сред които са общинско предприятие „Софияплан”, Институтът „Големи данни в полза на интелигентно общество” (GATE), Програма „Глоб@лни библиотеки – България“, неправителствени организации, корпорации и стартиращи компании.

  В свободното си време Силвина чете, пътува и работи активно като доброволец. От 2003 г. е активна част от българската open-source общност като организатор на събития и част от екипа на OpenFest - най-голямата конференция за свободен софтуер, свободна култура и обмен на знания на Балканите.

   
   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Близо 1000 са вече работещите в Центъра за споделени услуги на KBC във Варна
  Част от служителите са се завърнали от чужбина, за да работят във Варна
  преди 1 ден
  Работните места в САЩ продължават да се увеличават
  Пазарът на труда в страната показва силна устойчивост
  преди 1 ден
  Япония с предупреждение към OpenAI
  Органът за защита на поверителността в страната предупреди компанията да не събира данни без разрешението на потребителите
  преди 1 ден
  САЩ глоби Amazon $30 млн. за нарушаване на поверителността
  Служители на Amazon Ring и стотици изпълнители са имали пълен достъп до личните видеоклипове на клиентите, включително деца, години наред
  преди 1 ден
  Американският Сенат прие Закона за ограничаване на дълга
  Предстои президентът Байдън да подпише документа, за да влезе в сила