неделя, 01 октомври 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1138 прочитания

  Коника Минолта бе обявена за „Топ работодател“

  Компанията получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute
  18 януари 2023, 12:59 a+ a- a

  Изображение: Коника Минолта

  Коника Минолта България получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute.  Сертификатът се връчва за въведени стратегии и политики на организацията за развитие на работното място и хората в компанията, както и доказани отлични резултати и добри практики по отношение на човешките ресурси.

  Програмата на Top Employers Institute сертифицира организациите след провеждане на комплексна оценка от независими одитори за най-добри практики в областта на човешките ресурси. Проучването обхваща шест области на HR, състоящи се от 20 теми, включително стратегията на компанията за управление на хора, работна среда, привличане на таланти, учене и развитие, разнообразие, равнопоставеност и приобщаване, благосъстояние и др.

  „Изключителните времена изваждат най-доброто от хората и организациите. За това свидетелства и тазгодишната ни програма за сертифициране на топ работодателите, които показаха изключителни резултати в своето представяне. Тези работодатели винаги са показвали, че се грижат за развитието и благосъстоянието на своите хора като по този начин колективно обогатяват света на труда. Горди сме да обявим и отпразнуваме тазгодишната група от водещи работодатели, ориентирани към хората: Най-добрите работодатели за 2023 година“ - сподели Дейвид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute.

  „Сертификацията Top Employer е признание за нашата компания от най-висок ранг. Ние в Коника Минолта България винаги сме работели за хората и в посока да бъдем един от най- добрите работодатели в България. Този сертификат не само го доказва, но и затвърждава позицията ни на изключителен работодател с високо ниво на ангажираност към служителите ни и топ стратегия за тях, които са в баланс с изпълнението на нашите бизнес цели.“ коментира Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен директор в Коника Минолта България

  „Да бъдем включени в клуба на най-добрите работодатели глобално е много голямо признание за нашата организация. За нас това е огромна чест и стимул да продължаваме да работим за създаването на работна среда, в която хората постоянно се развиват, ангажирани са и се чувстват свързани с бизнес целите на компанията. Хората винаги са били на фокус в Konica Minolta и ние вярваме, че този сертификат го отразява. Това е награда за усилията на целия екип в посока да създаваме все повече стойност за клиентите си чрез едни изключителни професионалисти, които постоянно надграждат себе си и компетенциите си.” каза Дарина Тодорова, HR Business Partner в Коника Минолта България.

  Коника Минолта България е сред дванадесетте компании, отличени като топ работодатели в България за 2023г. До момента програмата е сертифицирала 2053 топ работодатели в 121 държави на пет континента.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  29 септември 2023, 16:02
  Инфлацията в Еврозоната падна до най-ниското си ниво от 2 години насам
  Показателят се увеличава с най-бавното темпо от края на 2021 г.
  29 септември 2023, 14:48
  България е привлякла €80 млн. по програма Хоризонт Евопа
  За 2 години български учени, изследователи и бизнес партньори са участвали в 214 проекта по програмата
  29 септември 2023, 12:21
  Открит бе първия етап от фотоволтаичния парк на „Каменица“ АД в Хасково
  Съоръжението е последната най-голяма инвестиция на компанията в посока устойчиво развитие и е първото в подобен мащаб за Molson Coors на глобално ниво
  29 септември 2023, 09:41
  За девета поредна година Лидл България посреща ученици за дуално обучение
  Те ще се обучават за професиите Икономист и Спедитор-логистик
  29 септември 2023, 09:16
  НС прие промени в Закона за защита на подаващите сигнали служители
  Приемането на законопроекта е част от Плана за възстановяване и устойчивост