вторник, 16 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3092 прочитания

  Яница Лазарова е новият Human Resources Manager на eMAG България

  Яница има 10 години опит в сферата на човешките ресурси, последните 6 от които на ръководни позиции
  18 октомври 2022, 16:04 a+ a- a

  Яница Лазарова - Human Resources Manager на eMAG България. Снимка: eMAG

  Един от водещите онлайн търговци в региона – eMAG България, обяви, че има нов Human Resources Manager. Яница Лазарова зае позицията през септември тази година с амбицията за привличане, мотивиране и задържане на отлични специалисти, подходящи за бързоразвиващата се екосистема на компанията в България.

  Отговорностите на Яница са свързани с управлението на всички процеси в областта на човешките ресурси – от подбор, обучение, въвеждане и развитие на служители през управление на социалните придобивки, обезпечаване на здравословни и безопасни условия на труд, консултиране по различни трудовоправни запитвания, управление на възнагражденията, до цялостна стратегия за управление на човешките ресурси в компанията.

  Яница Лазарова започва своята кариера в областта на човешките ресурси преди десет години. Работи както в международни, така и в български компании, като последните шест години заема мениджърски позиции. Има опит в изграждането на отдели и развиването на нови бизнес направления.

  Яница се включва в екипа на eMAG България в момент, в който електронната търговия е с ускорен растеж и компанията се развива изключително бързо, залагайки в своята бизнес стратегия на инвестиции – в хора, инфраструктура, логистика и иновации. 

  Като Human Resources Manager Яница Лазарова е убедена, че модерните компании приобщават всички – служители, общности, институции и организации. „Така се привличат и мотивират таланти”, убедена е тя.

  „Електронната търговия е вълнуваща сфера, в авангарда на цифровата икономика и ангажираща хора с визия и афинитет, а еМAG е компания, в която те могат да разгърнат пълния си потенциал”, казва новият Human Resources Manager на платформата за онлайн търговия.

  Към момента в eMAG  България работят около 300 служители в офиса в София и в трите шоурума на еМAG в София и Пловдив. За тях компанията осигурява богат набор от социални придобивки и много възможности за професионално развитие и лично усъвършенстване. Такава е например програмата Future25, която всяка година  избира 25 сред обещаващите млади служители в eMAG Group и след специален курс на обучение, вкл. ускорена MBA програма в Bucharest International School of Management, ги превръща в бъдещите лидери на индустрията.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на ЕМАГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 часа
  ЕК пуска 35 500 безплатни билета за 18-годишните, за да обиколят Европа
  Кандидатстването започва днес и ще приключи на 30 април
  преди 4 часа
  В София ще се състои кръгла маса за електронната търговия в ЕС
  „Бъдещето на електронната търговия в Европейския съюз“ ще се проведе на 29 април
  преди 5 часа
  Двуцифрен ръст в ползването на услугата Executive Search у нас през 2023 спрямо 2020 
  Транспорт и логистика е секторът с най-голям ръст в ползването на директното търсене за мениджърски позиции, според анализа на БЕСА
  преди 6 часа
  БАКБ придобива Токуда банк
  Очаква се регулаторно одобрение на сделката
  преди 9 часа
  България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
  Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ