понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  839 прочитания

  Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners

  KEG се запазва като самостоятелна структура с отделен екип
  20 септември 2022, 15:06 a+ a- a

  Снимка: Interpartners

  Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и портфолио от успешни проекти във всички сфери на публичните комуникации, се присъединява към голямото семейство на Interpartners Group, една от водещите български групи за комуникация с 30-годишна традиция. 

  Създадена през 1992 г. като агенция за пълно рекламно обслужване, днес Interpartners разполага с витална екосистема от няколко екипа, мрежа от компетенции за стратегическо и тактическо изграждане на комуникационни кампании, дългогодишни и нови клиенти от различни сектори и широк кръг партньори у нас и в региона. Групата работи с веруюто, че каузата на клиента е кауза на екипа и че той ще получи не само най-високо ниво комуникационна услуга като творческо решение и микс от канали, но и визия за бизнес развитие и за дългосрочен успех. Interpartners Group е ефективна структура със специализирани и утвърдени на пазара под-брандове: Interpartners (реклама, творческо обслужване, дигитални комуникации), Interimage (PR, събитиен мениджмънт и развитие на работодателска марка) и Media Camp (медия обслужване и нестандартни рекламни формати). От 2019 групата оперира със собствена партньорска мрежа под бранда SEEnthesis на 9 пазара в Югоизточна Европа. Сред клиентите на Interpartners Group са Американският университет в България, DEVIN, Schneider Electric, Schwarz IT, Dexcom, Saint-Gobain Glass, Deichmann, INTERSPORT, NuCrema, Европейската комисия, Националната агенция за приходите, Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург”.

  За всички настоящи и бъдещи клиенти това обединение означава повече възможности да утвърждават своя бранд, нови услуги, по-голям екип с по-широка експертиза, повече идеи и повече размах, както и излаз на регионалния пазар със SEEnthesis, мрежа от агенции в Югоизточна Европа, създадена от Interpartners Group. 

  „От създаването на агенцията винаги съм мислела за нея като за форма на обединение на професионалисти с различни компетенции, със собствена визия и оригинални идеи, но и с ясното разбиране, че идеите се надграждат, реализират и успяват в екип. Това е заложено и в самото име - Key Experts Group и е обещанието, което съхранихме във времето с всички, с които имах щастието да ме срещне работата и амбицията ми да изградя комуникационен бранд със собствен стил. Затова и присъединяването към Interpartners приемам като естествено развитие на тази идея – обединяваме се с екип от съмишленици, доказани професионалисти със сериозен опит и заедно ще предложим по-голяма комплексност на услугите, но и по-силна интеграция, по-голяма гъвкавост и повече смели идеи и добри решения“, коментира Десислава Пантелеева, основател на KEG. 

  Key Experts Group е независима комуникационна агенция, която съчетава стратегия, дизайн и иновации с отношение и ангажираност, за да помага на корпоративни, работодателски и потребителски брандове да постигат и преоткриват своите цели и своето бъдеще. От основаването си през 2006 г. KEG се фокусира върху стратегическите комуникации и тяхното управление, обръща голямо внимание на творческите идеи и реализацията им и предоставя микс от творчески и консултантски услуги в помощ на брандове с различни цели и насоченост – от големи международни компании, през български фирми, до стартиращи бизнеси. Сред клиентите на агенцията са компаниите в системата на „Кока-Кола“ в България, Lidl България, Allianz, Zagorka, PaySafe, Mansion Bulgaria, GfK, DHL Logistics, VM Finance Group и др.

  KEG се запазва като самостоятелна структура с отделен екип, но ще се разполага с пълния ресурс на групата, включително творческите и дигитални компетенции на Interpartners и водещата експертиза в сферата на работодателската марка на Interimage. 

  Катя Димитрова, основател и управляващ партньор на Interpartners Group, на свой ред сподели: „30 години в сферата на рекламата и комуникациите си е на практика да пишеш история. Корпоративната ни философия е да гледаме напред, да изпреварваме, да се стремим да предлагаме нови услуги и формати, преди партньорите ни да ги поискат от нас. Екипът ни не спира на едно място, експертите ни са признати и разпознаваеми; градим личности с хъс да работим за развитието на целия комуникационен сектор в България, не просто на нашия бизнес. Сделката за приобщаването на KEG също е нестандартна – две компании със сходна философия и стил обединяват усилията си с цел синергия и още повече възможности за нашите клиенти. И двата екипа вярваме, че когато влагаш сърце в работата си, резултатите са отличителни.“ 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 32 минути
  преди 51 минути
  Над 5,5 млрд. лева са американските инвестиции у нас, създали са 41 хил. работни места
  19 са американските ИТ компании с 13 хил. заети у нас, инвестират също в енергетика, преработваща промишленост и търговия, присъстват в Разград, Севлиево, Стара Загора и София, сочи нов доклад
  преди 1 час
  Бианор Холдинг придобива софтуерната компания Булбера
  Дружеството специализира в разработката на софтуерни решения в областта на здравеопазването, телекомуникациите и електронната търговия
  преди 2 часа
  Близо 18% ръст на приходите от нощувки през ноември
  Според националната статистика по-голямата част от тях идват от български граждани
  преди 4 часа
  "Историческо": ЕС договори правила за регулиране на AI
  Колкото по-висок е рискът от AI системите, толкова по-строги ще са правилата, предвижда споразумението