неделя, 29 януари 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1535 прочитания

  Международната компания Ringostat стартира дейност в България

  Платформата позволява проследяване на разговори, телефония и цялостен анализ за увеличаване на продажбите
  19 август 2022, 16:29 a+ a- a

  Геннадий Воробьов - Съосновател на Ringostat и Изпълнителен Директор на Netpeak България

  Международната SaaS компания Ringostat стартира дейност в България. С идването си у нас от платформата поставят акцент върху решения за проследяване на разговори, телефония и цялостен анализ за увеличаване на продажбите. 

  Инсталиран на сайта на потребителя widget позволява обратно повикване в рамките на 30 секунди към всеки потенциален клиент, заявил свързване и оставил номера си. 

  Виртуалната IP централа, освен че не изисква разходи за специално оборудване, което е технически сложно за настройка, позволява да се създаде офис или колцентър навсякъде без привързване към физически адрес. 

  Ringostat помага за идентификация на рекламния източник на обажданията, за статистика, записване и прослушване на всички разговори. 

  Чрез комбиниране на данни от различни услуги в една екосистема, платформата  улеснява потребители от 26 държави за подобряване на ефективността на рекламите и увеличаване на продажбите. Отчитат се значителен ръст на обажданията, намаляване наполовина на броя на пропуснатите повиквания и свиване с 30% на разходите за привличане на клиенти. 

  Започнала като стартъп в рамките на дигитална агенция Netpeak, услугите на компанията вече се ползват от над 46 500 потребители.

  „Целта ни е да помогнем за по-ефективната употреба на продуктите и услугите ни, като ги оптимизираме спрямо специфичните бизнес нужди на конкретния клиент. 95% от потребителите, които ни се довериха, оценяват Ringostat като „добър“ и „отличен“ партньор”, споделя Геннадий Воробьов - Съосновател на Ringostat и Изпълнителен Директор на Netpeak България.

  Ringostat е официален технологичен партньор на Google Analytics и е класирана сред 10-те най-добри услуги за софтуер за проследяване на входящи обаждания в света.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Близо 100 хил. ученици ще получат подкрепа по проект на МОН
  Предвижда се аналогична процедура и за детските градини
  преди 2 дни
  САЩ се движат към въвеждане на ежегодна Covid ваксина
  FDA поиска мнение от своите съветници как да стане промяната и какво точно да включва
  преди 2 дни
  70% от офис площите на София са извън центъра на града
  Търсенето на офис площи може да се свие заради съкращаването на разходи в някои от най-големите ИТ компании в света, създавайки ефект на доминото и при местните компании, прогнозира MBL
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  България ще увеличи участието си в Черноморската банка за търговия и развитие с 33 млн. евро
  От 1999 до момента банката е финансирала 39 проекта в България