четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2866 прочитания

  Предстои първото крипто събитие на кораб в България

  Повече за форума и темите научете от Иван Драганов - създател на проекта КиберХора и организатор на Kibernacia Yacht Club
  04 август 2022, 16:20 a+ a- a

  Иван Драганов - създател на проекта КиберХора и организатор на Kibernacia Yacht Club. Снимка: Личен архив

  На 27 август 2022 (събота) на яхтено пристанище Марина Диневи - Свети Влас, ще се проведе първото по рода си крипто събитие на кораб в България - Kibernacia Yacht Club. Инициативата е на Иван Драганов - създател на YouTube проекта КиберХора.

  Иван е магистър е по Биобизнес и в продължение на 6 години работи като Началник Смяна в столично предприятие. По това време започва да се занимава с дигитално рисуване, анимация, създаване на уебсайтове и онлайн продажби. През 2017 са запалва по криптовалутите, а през 2020 създава YouTube канала Кибер Хора, който е популярен в българското пространство не само с интересни анализи и предложения на криптовалути, но и с множество кратки филми, които обръщат представата на човек за финансовата система, в която живеем. 

  Свързахме се с Иван, за да ни разкаже малко повече за предстоящото събитие.

  Иван, предстои първото по рода си крипто събитие на кораб в България - Kibernacia Yacht Club . Как се роди идеята за подобно събитие и каква е целта му?
  Сега е и времето да се засеят семената на успеха за следващите поколения инвеститори, предприемачи и обществото. Затова и КиберХора реши да създаде второто си крипто събитие. Стотици хора, вярващи в технологията и виждащи бъдещето през една призма, се събират, за да обменят опит, идеи, да получат достъп до ценна информация, да установят контакти и да се забавляват. Към целите на събитието добавяме обсъждане на най-важната информация от индустрията в контекста на случващото се в последните месеци, сплотяване на членовете на крипто общността чрез интерактивни предизвикателства. 

  Къде и кога ще се проведе?
  Избрахме приятна за сезона локация, която е яхтеното пристанище на Марина Диневи - Свети Влас, за да добавим запомняща се и сплотяваща атмосфера. Събитието Kibernacia Yacht Club ще започне в 17:00 ч. в GLAMOUR - Beach House Marina Dinevi Свети Влас, а след това ще се пренесе на кораба TATTOO. 

  Снимка: КиберХора

  Как ще протече? Каква е програмата и къде може да я разгледаме?
  Всеки, който дойде на събитието за първата част на вечерта в клуб GLAMOUR, ще разбере повече за Bitcoin, NFT, WEB 3.0. artificial intelligence и как той ще промени блокчейн пространството завинаги, Smart Contracts и какво прави една валута наистина успешна. Ще стане ясно какво място имат те в инвестиционния портфейл, както и как се купуват, съхраняват и как да разпознаваш риска в различните етапи. Ще имат възможност да се срещнат със създатели на успешни NFT проекти, като те ще споделят техния know-how и това за какво да внимават. В 21:00 ч., за втората част на събитието, се местим на кораба TATTOO за раздаване на награди, парти и още други изненади. 

  Ясни ли са вече лекторите и темите?
  Повечете от тях вече са ясни. Марина Мучакова (Binance Legal) ще говори за действащите правила за сключване на сделки и кога адресът ни спира да е анонимен при разплащане в криптовалута. Веселин Георгиев ( Binance Country Manager) ще обърне внимание на темите: маркетинг, общност, регулация, future of Binance in BG.

  На събитието ще чуем и Неделчо Богданов, български аниматор, известен като автор на интернет сериала „Българ“. Той е създател и на първия български триизмерен анимационен филм, както и на NFT проект.

  Сред другите лектори са Петър Гаврилов - DDAO Engagement Lead и блокчейн евангелист, Стоян Ангелов - Основател на Evedo, както и Васко и Боби - Основатели на Evolves Tech, Complete web3 Marketing incubator.

  Аз също ще говоря, като ще се опитам да открехна вратата на обикновения човек към света на криптовалутите. 

  Вие лично кои лектори и презентации очаквате с най-голямо нетърпение и защо?
  Лектори ще бъдат хора, които са изключително запознати с крипто сферата, някои от тях са счетоводители, разбиращи тънкостите на легализацията и търгуването с крипто в България. Други са в сферата на маркетинга и работят с големи крипто компании. Те специализират в изграждането на структура и усъвършенстване на един проект и го развиват до огромни стойности. Трети са ентусиасти в сферата на криптовалутите и обхващат най-иновативния дял - NFT-тата.

  Снимка: КиберХора

  За кого е подходящо събитието? Колко и какви хора очаквате да се включат?
  Събитието е подходящо за хора както с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция, така и за начинаещи инвеститори, които искат да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Всеки, който дойде на събитието, ще научи повече за стратегиите и тактиките за успешно инвестиране и спекулиране в света на криптовалутите от експерти с дългогодишна практика и разбиране на технологията. Знанията, които ще придобие, може да послужат на традиционни инвеститори, които искат да диверсифицират инвестиционното си портфолио и да бъдат в крак с трендовете на пазара, също и на професионалисти, които вярват, че криптовалутите са бъдещето и искат да бъдат част от него. Очакваме на събитието да присъстват над 400 души.

  Какви са цените на билетите?
  Билети за събитието могат да се купят от сайта https://kibernacia.com/. Колкото по-рано купите билета, толкова по-ниска цена ще заплатите. Билети ще се продават и на място непосредствено преди събитието, но на по-високи цени.

  Разкажете ни малко повече за мисията на КиберХора, върху какво друго работите и какво ново предстои?
  КиберХора е най-голямата активна общност в България за крипто финанси и блокчейн услуги. Дискутираме и образоваме хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция. . 

  КиберХора стартира през 2020 и днес помагаме на все повече начинаещи инвеститори да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Първото си събитие  организирахме през май в EXE CLUB - гр. София. Събраха се над 300 души, като раздадохме над 7 500 лв. на участници от спонсори като NEXO, Altcoins.BG, CRYPTOBORSI, EVEDO, xChange.bg, vEMPIRE. Имаме и VIP гости с дългогодишна история в крипто средите, режисьори, инфлуенсъри,  инвеститори и предприемачи. КиберХора реализира и първото в България крипто парти, livestream в YouTube с обща гледаемост за вечерта от 1200 души.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 14 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 14 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
  преди 16 часа
  Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
  Двама висши мениджъри също се оттеглят
  преди 17 часа
  Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
  Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.