четвъртък, 29 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  773 прочитания

  Българска агенция с две награди за дизайн

  Squared спечели два приза на международния конкурс A' Design Award & Competition
  21 юли 2022, 14:39 a+ a- a

  Снимки: Squared

  Squared e единственият победител от България с награда за комуникационен дизайн на международния конкурс A' Design Award & Competition. На 20 юли бе официалното награждаване на лауреатите по време на бляскава гала церемония в гр.Комо, Италия, сред които се нареди и Squared, с две награди за дизайн.

  Проектът Joy of Playing на творческата агенция получи бронзово отличие, което се връчва за много добър дизайн, демонстриращ съвършенство. Наградата е за бранд идентичност и цялостна комуникация на марка за детски играчки Balin. Агенцията е разработила както визуалната идентичност на марката, така и дизайна на играчките, които оживяват в серия от илюстрации. Проектът е финалист и в категорията за продуктов дизайн, детски играчки. 

  A' Design Award има за цел да популяризира добрите дизайнерски практики в световен мащаб, както и да възпламени и възнагради креативността, оригиналните идеи и генерирането на концепции във всички категории на дизайна. Наградата A' Design Award се връчва ежегодно за продукти и проекти, които предлагат допълнителна стойност, повишена полезност, нова функционалност, подобрена естетика, изключителна ефективност, по-добра устойчивост и по-висока производителност.

  Втората A’ Design награда на Squared, отново за бранд идентичност, е за проекта Enable Change. Агенцията има и още един финалист в категорията за комуникационен дизайн.

  „Това международно признание означава много за нас. Когато проектите ни получат такъв добър отзвук, сме уверени, че сме на прав път. Вярвам, че това е повод за гордост и за нашите клиенти, чиито брандове са отличени на световната сцена за комуникационен дизайн.“, коментира Яна Околийска, творчески директор на Squared. 

  Проектът Joy of Playing ще бъде представен на международно изложение за дизайн в Италия. Очаква се изложбата да обиколи и други страни по света.

  A' Design Award & Competition е едно от най-значимите и престижни събития в сферата на дизайна и иновациите. Тази година заявките за конкурса бяха внимателно оценени от 227-членно жури, което събра видни учени, влиятелни журналисти, утвърдени професионалисти в дизайна и опитни предприемачи от цял свят. Отличени са 2022 победителя от 115 държави. 

  SQUARED е независима творческа агенция за дизайн, реклама, производство на аудиовизуални продукти и стратегическо планиране. Основана в София и с малък екип, агенцията вече е известно име на международната сцена за брандинг и дизайн. Носител е на отличия от престижни фестивали за реклама и дизайн, между които са A’Design, Adstars, International Design Awards (IDA), Novum design award, Summit International Awards, World Independent Advertising Awards (WINA). 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Япония възстановява безвизовия режим с България
  Вижте как ще може да се влиза в страната
  преди 17 часа
  Учениците в дуално обучение са се увеличили 30 пъти за 6 години
  Миналата година учениците в дуална форма на обучение са били 10 450
  преди 17 часа
  Здравословни десерти и храна за домашни любимци планира да произвежда фирма в Бургас
  Инвестицията ще е за 10 милиона лева, а разкритите нови работни места се очаква да бъдат над 100
  преди 18 часа
  Kaufland инвестира над 35 млн. лв. в нов хипермаркет в София
  Кметът на София връчи специална Грамота за устойчивост на първия зелен филиал на веригата
  преди 18 часа
  Производител на луксозни седалки и панели за кино салони открива база в Бургас
  С реализирането на инвестицията ще бъдат разкрити около 40 работни места