неделя, 01 октомври 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2347 прочитания

  Росен Георгиев става Управляващ Директор в Деспарк

  Той е част от екипа на Деспарк от 2014, като преди това има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти в различни компании
  14 юли 2022, 13:02 a+ a- a

  Снимка: Росен Георгиев - управляващ директор в Деспарк

  От 1 юли 2022 Росен Георгиев става управляващ директор в Деспарк, агенция с над 15-годишна история и опит в разработването на дигитални продукти на международния пазар, съобщиха от компанията.

  В новата роля, Росен ще има всеобхватна функция в развитието на компанията и ще бъде движеща сила при изпълнението на заложените цели. Стоян Илчев, управител в Деспарк, запазва своята роля, с фокус върху по-стратегически инициативи, докато работи рамо до рамо с Росен.

  Росен става част от екипа на Деспарк през 2014г., поемайки ролите на Оперативен директор и Главен оперативен директор. Още от самото начало ролята му позволява да опознава бизнеса и всеки етап от него до най-малкия детайл. Така към днешна дата той е в основата на редица важни идеи за устойчивото развитие на екипа и проектите.

  Преди Деспарк, той има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти, като е преминал през различни позиции в Bosch, Globul и други компании. Росен завършва своето образование в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) със специалност “Финанси”. Извън работата, Росен Георгиев е женен с две деца и активно ангажиран с важни обществени каузи.

  "Пред нас е голямата задача да запазим духа на компанията и същевременно да развием бизнеса, така че да носим стойност на все повече клиенти и то в различни фази на жизнения цикъл на дигиталните продукти. Запазваме фокуса върху проекти в сферата на здравеопазване, образование и застраховане за клиенти в САЩ и Великобритания, но сме все по-готови да работим в България и Европа. Също така предвиждаме да фокусираме бизнеса в няколко различни бизнес модела, което да ни даде възможност както да реализираме цели дигитални продукти, така и да даваме стойност в конкретни области, спрямо нуждата на нашите клиенти. Вероятно сме на прага на световна рецесия, но тя би могла да бъде възможност за малък и гъвкав екип, като този на Деспарк и съм сигурен, че имаме всичко необходимо да се справим в тази обстановка", споделя той.

  Деспарк си партнира с различни организации, от стартъпи до средни и големи корпорации, за създаването на променящи света дигитални продукти. Компанията е част от британския холдинг Paragon с над 1 милиард евро приходи на годишна база, а екипът в България е напълно самостоятелен.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  29 септември 2023, 16:02
  Инфлацията в Еврозоната падна до най-ниското си ниво от 2 години насам
  Показателят се увеличава с най-бавното темпо от края на 2021 г.
  29 септември 2023, 14:48
  България е привлякла €80 млн. по програма Хоризонт Евопа
  За 2 години български учени, изследователи и бизнес партньори са участвали в 214 проекта по програмата
  29 септември 2023, 12:21
  Открит бе първия етап от фотоволтаичния парк на „Каменица“ АД в Хасково
  Съоръжението е последната най-голяма инвестиция на компанията в посока устойчиво развитие и е първото в подобен мащаб за Molson Coors на глобално ниво
  29 септември 2023, 09:41
  За девета поредна година Лидл България посреща ученици за дуално обучение
  Те ще се обучават за професиите Икономист и Спедитор-логистик
  29 септември 2023, 09:16
  НС прие промени в Закона за защита на подаващите сигнали служители
  Приемането на законопроекта е част от Плана за възстановяване и устойчивост