понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3445 прочитания

  Региоком открива офиси в Стара Загора и Добрич

  Компанията търси специалисти с немски език, като предлага опцията за работа от вкъщи
  14 юли 2022, 11:52 a+ a- a

  Офисът на Региоком в Стара Загора в City Center Stara Zagora. Снимка: Региоком

  Немската компания Региоком, специализирана в обслужването на клиенти на немски език, обяви, че открива още два нови офиса в България – в Стара Загора и Добрич.

  Офисът в Стара Загора се намира в City Center Stara Zagora и се простира на над 400 кв.м площ. Към новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, конферентни и обучителни зали. Немският работодател ще открие над 50 работни места в града, като с опцията за работа от вкъщи ще даде възможност на много немскоговорящи хора от близките населени места да работят за утвърдена европейска компания. 

  „Ние виждаме потенциал в по-малките населени места. Тези градове имат много добри езикови гимназии, от които излизат хора с отлични компетенции по немски език. Вярваме, че ще можем да предоставим на хората от тези райони сигурна работа, възможности за развитие, отлични доходи и много добри условия на труд. Може би ще накараме и много млади хора да се завърнат по родните си места.“, коментира пред Economy.bg Росица Николова - Ръководител „Маркетинг и Рекрутинг“ в Региоком България. 

  Яна Людериц - Управител на Региоком България

  „Сигурна съм, че откриването на офиса в Стара Загора е наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. Със Стара Загора нашият екип от над 1300 служители във Варна, София, Велико Търново, Русе и Бургас, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц - Управител на Региоком България.  

  „Радвам се, че заедно с бъдещите колеги от Стара Загора ще имаме възможността да допринесем за развитието и успеха на новия офис. Каня всички, които имат желание да се запознаят от близо с възможностите, които предлага Региоком България, да заповядат на 20 юли (сряда) от 14:00 ч до 18:00 ч на място в офиса на бул. „Княз Ал. Батенберг“ 28, ет.1“, сподели Ясен Куманов, Проект Мениджър за офиса в Стара Загора.

  „Плановете са да развиваме офиса в Стара Загора по примера на другите по-малки населени места, в които имаме отворени офиси, като например Русе и Велико Търново. Там имаме около 100 души екип, такива са амбициите ни и за Стара Загора“, коментира още Росица Николова.

  Офисът в Добрич ще е по-малък и той ще има функциите на сателит на варненския офис.

  „Проектите, по които ще работим там, са същите като проектите във Варна. Интересното е, че част от служителите, които ще работят в офиса в Добрич, вече са назначени при нас и в момента се обучават в офиса във Варна. Очакваме до месец-два и офисът в Добрич да отвори врати, като там планираме да открием около 30 нови работни места.“, каза Росица Николова.

  В Региоком работят повече от 6 000 служители на 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина. Комапнията e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ѝ клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 23 минути
  Над 5,5 млрд. лева са американските инвестиции у нас, създали са 41 хил. работни места
  19 са американските ИТ компании с 13 хил. заети у нас, инвестират също в енергетика, преработваща промишленост и търговия, присъстват в Разград, Севлиево, Стара Загора и София, сочи нов доклад
  преди 59 минути
  Бианор Холдинг придобива софтуерната компания Булбера
  Дружеството специализира в разработката на софтуерни решения в областта на здравеопазването, телекомуникациите и електронната търговия
  преди 2 часа
  Близо 18% ръст на приходите от нощувки през ноември
  Според националната статистика по-голямата част от тях идват от български граждани
  преди 4 часа
  "Историческо": ЕС договори правила за регулиране на AI
  Колкото по-висок е рискът от AI системите, толкова по-строги ще са правилата, предвижда споразумението
  преди 6 часа
  Междусистемната газова връзка България-Сърбия беше въведена в експлоатация
  Тя променя енергийната карта на Европа и дава възможности за диверсификация на доставките не само за двете държави, а и за целия регион, заяви президентът Радев