събота, 24 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  976 прочитания

  JOBS.bg e Superbrand за седми пореден път

  21 април 2022, 13:04 a+ a- a

  Геновева Бакърджиева - мениджър „Комуникации с компании“ в JOBS.bg (вляво), получи наградата на официална церемония в София

  JOBS.bg получи приз за Superbrand за седми пореден път в независимото проучване на потребителския сегмент на българския пазар на глобалната организация Superbrands.  

  На тържествена церемония в София организацията връчи награди на най-силните потребителски и бизнес марки на българския пазар. На събитието беше представено и седмото официално издание, представящо пътя към успеха и съвременните достижения на част от най-силните брандове в страната, както и значимостта на техните социалноотговорни каузи.

  Вижте видео от награждаването на най-силните марки на българския пазар, включени в осмото издание на Superbrands Bulgaria 2021–2022.

  Потребителски марки (Business-to-Consumer): BoschbTVCash CreditDeroniDir.bgDomaine BoyarFibankХрус-ХрусIdeal StandardLidlМайонеза КрасиMobile BulgariaNeffRiceUP!Turkish AirlinesУниКредит Булбанк, Yavlena.

  Бизнес марки (Business-to Business):  Jobs.bg, Kreston BulMarПенков, Марков и партньориRené Gourmet GroupSEGSoudalUnimasters Logistics.

  За четвърти пореден път Superbrands присъжда и почетна награда за принос в промоцията на бранда България по света. Тази година наградата получи Българският ансамбъл по художествена гимнастика, който за първи път спечели златото на Олимпийските игри в Токио. Вижте видео от награждаването ТУК.

  Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.

  В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Инвестиции за почти 2 млрд. лв. са в процес на сертифициране
  Само за тази седмица МИР е сертифицирало четири проекта за близо 75 млн. лв. в Стрелча, Благоевград, Пловдив и София област
  преди 1 ден
  Изследовател, работил по създаването на автономни автомобили в Google, ще участва в първата конференция на INSAIT
  Д-р Драгомир Ангелов е световно-известен учен в областта на компютърното зрение, директор на изследователската дейност на Waymo и един от менторите в докторантската програма на INSAIT
  преди 1 ден
  Швейцария излезе от ерата на отрицателните лихвени проценти
  Централната банка на страната не изключи допълнително повишаване на лихвените проценти
  преди 1 ден
  Зам.-министър Христова подписа нови 144 договора за енергийна ефективност
  Те са на стойност 14,5 млн. лв. за предприятия в преработващата промишленост