понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2431 прочитания

  Екипът на Христа Георгиева и Валентин Томов спечели конкурса Young Lions Bulgaria в категория Digital

  Предстои надпреварата в категория FILM
  08 април 2022, 13:14 a+ a- a

  Екипът на Христа Георгиева и Валентин Томов спечели конкурса Young Lions Bulgaria в категория Digital, съобщиха от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.

  На второ място се класира екипът на Петър Евтимов и Дилян Бъчваров. Третото място е за екипа на Катрин Георгиева и Мартин Станилов. 

  „Младите лъвове“ работиха по задание за създаване на дигитална реклама, която приканва повече мъже да станат доброволци, като участват в мисии на най-голямата платформа за доброволчество у нас - TimeHeroes.org.

  Христа Георгиева и Валентин Томов ще се състезават с млади професионалисти по цял свят, които ще участват на финала на конкурса Global Young Lions 2022, категория Digital. Състезанието е в рамките на Cannes Lions 2022 и ще се проведе в дигитален формат в периода 16 май 2022 - 7 юни 2022.

  Победителите в конкурса Young Lions Bulgaria – Digital 2022 бяха определени от жури в състав: Александър Братимиров – творчески директор, Human Agency; Ангел Искрев - творчески директор, proof.; Благовеста Николова – изпълнителен директор, TimeHeroes; Ивелина Гичева-Николова - Group Creative Director, Ogilvy София; Марин Костов-Мъро – изпълнителен творчески директор, All Channels Group; Момчил Захариев - творчески директор, NEXT-DC.

  В състезанието Young Lions 2022 участват млади професионалисти на възраст до 31 години, родени на или след 24 юни 1990, които работят в комуникационна агенция. Тази година Young Lions Bulgaria се провежда в три категории, като предстои обявяването на победителите в категории Digital и Film. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 минути
  Бианор Холдинг придобива софтуерната компания Булбера
  Дружеството специализира в разработката на софтуерни решения в областта на здравеопазването, телекомуникациите и електронната търговия
  преди 1 час
  Близо 18% ръст на приходите от нощувки през ноември
  Според националната статистика по-голямата част от тях идват от български граждани
  преди 3 часа
  "Историческо": ЕС договори правила за регулиране на AI
  Колкото по-висок е рискът от AI системите, толкова по-строги ще са правилата, предвижда споразумението
  преди 5 часа
  Междусистемната газова връзка България-Сърбия беше въведена в експлоатация
  Тя променя енергийната карта на Европа и дава възможности за диверсификация на доставките не само за двете държави, а и за целия регион, заяви президентът Радев
  преди 5 часа
  Над 35 са R&D центровете в аутомотив сектора има в България
  Съвместни проекти с ръководството на корейски технологичен гигант обсъди министърът на икономиката