петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1675 прочитания

  Любомир Спасов е новият директор на Данон за България

  Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД
  07 април 2022, 12:45 a+ a- a

  Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД. Oт 2015 г. е част от екипа на компанията, като е заемал различни отговорни позиции, сред които национален мениджър „Ключови Клиенти“, търговски мениджър „Дистрибуция и Традиционна Търговия“ и мениджър „Търговска стратегия и развитие“. Преди работата си в „Данон Сердика“ АД, има натрупан ценен мениджърски опит в „Максиъм България“ ЕООД, „Девин“ ЕАД и „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД. 

  Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменна част от „Данон Сердика“ АД, а през последните 7 от тях ръководи компанията изключително успешно и сега поема по нов професионален път.

  „За мен е огромна чест и отговорност да поема поста на изпълнителен директор в компанията. Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията ни „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани“, заяви Любомир Спасов по повод новата си длъжност. 

  DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД на българския пазар в категорията свежи млечни продукти и продукти на растителна основа (бадемови, соеви, оризови, овесени и др.) Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят, следвайки визията си за „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health).

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 5 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство
  преди 5 часа
  От октомври спира достъпът до старата е-платформа на НАП
  Над 2 млн. пъти са ползвани е-услугите в обновения портал на НАП само за месец
  преди 6 часа
  27 дестски градини се строят в София в момента
  Новата сграда на детска градина в район „Витоша“ беше открита
  преди 6 часа
  БНБ: Има рискове за нарастване на задлъжнялостта
  Централната банка повишава нивото на капиталовия буфер за рискови заеми от октомври 2023