четвъртък, 29 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1454 прочитания

  Кевин Търпин е новият регионален директор „Капиталови пазари“ за ЦИЕ на Colliers

  Ролята му ще е с фокус върху по-нататъшното затвърждаване на платформата за капиталови пазари в региона на ЦИЕ
  14 март 2022, 13:39 a+ a- a

  Международната компания за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции Colliers обяви, че Кевин Търпин е повишен в регионален директор „Капиталови пазари“ в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

  Кевин Търпин, досегашен регионален директор на отдел „Проучвания за региона“, притежава богат опит в областта на капиталовите пазари, натрупан в продължение на 17 години. В новата си роля Кевин ще се фокусира върху по-нататъшното развитие на направлението капиталови пазари на Colliers в Централна и Източна Европа. Colliers предоставя широк спектър от инвестиционни услуги, включващи консултации както от страна на купувача, така и от страна на продавача, търговска и техническа комплексна проверка на портфолио от стратегически инвестиционни услуги. 

  „Назначението на Кевин бележи важна и вълнуваща нова стъпка за Colliers в Централна и Източна Европа и в европейски мащаб. Сигурен съм, че благодарение на добрите му вазимоотношения с клиенти и познаването на пазара, той ще помогне на текущите ни клиенти инвеститори да се развиват и да вземат правилните стратегически решения, като същевременно привлича нови възможности. Заедно ще предоставим по-разширена и уникална регионална платформа за инвеститорите в по-широк спектър от сектора на недвижимите имоти“, заяви Люк Доусън, управляващ директор, Трансгранични капиталови пазари на Colliers в Европа, Близкия изток и Африка.

  „Вълнувам се да приветствам Кевин в тази нова роля. Опитът му в стратегическите анализи, класовете активи и географските райони е несравним в региона и ни позволява да предоставим на клиентите уникална и широкообхватна услуга“, коментира Моника Райска-Волинска, изпълнителен директор на Colliers в ЦИЕ.

  Кевин Търпин ще работи в тясно сътрудничество с Дорота Височинска-Куздра, ръководител на отдел Корпоративни финанси и жилищни услуги за ЦИЕ, чийто екип подпомага клиенти в областта на жилищния сектор, транзакциите и операциите, както и в областта на дълговите и капиталовите консултации.

  Към днешна дата иновативното мислене на Кевин, заедно с традиционните пазарни актуализации, тенденции и задълбочени анализи, помагат на инвестиционните клиенти да вземат информирани решения в областта на недвижимите имоти, особено през последните две трудни години. Кевин е добре познат говорител и участник в дискусии на големи международни събития в областта на недвижимите имоти, където споделя своите познания за капиталовите пазари и проучванията, както и бизнес перспективите за пазарните тенденции. 

  „Много се радвам, че поемам тази роля в този момент от кариерата си. Colliers вече разполага с първокласни инвестиционни екипи в Централна и Източна Европа и заедно ще продължим да развиваме нашите възможности и да постигаме възможно най-добрите резултати за нашите клиенти в този регион. След почти 17 години, прекарани в консултиране на вътрешни и външни клиенти относно пазарите на недвижими имоти в ЦИЕ, с особено нетърпение очаквам да приложа този опит на новата си позиция", заяви Кевин Търпин, регионален директор на отдел Капиталови пазари в ЦИЕ.

  Регионът на Colliers в ЦИЕ вече включва България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Япония възстановява безвизовия режим с България
  Вижте как ще може да се влиза в страната
  преди 17 часа
  Учениците в дуално обучение са се увеличили 30 пъти за 6 години
  Миналата година учениците в дуална форма на обучение са били 10 450
  преди 18 часа
  Здравословни десерти и храна за домашни любимци планира да произвежда фирма в Бургас
  Инвестицията ще е за 10 милиона лева, а разкритите нови работни места се очаква да бъдат над 100
  преди 18 часа
  Kaufland инвестира над 35 млн. лв. в нов хипермаркет в София
  Кметът на София връчи специална Грамота за устойчивост на първия зелен филиал на веригата
  преди 19 часа
  Производител на луксозни седалки и панели за кино салони открива база в Бургас
  С реализирането на инвестицията ще бъдат разкрити около 40 работни места