понеделник, 03 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1874 прочитания

  Симеон Начев става вицепрезидент на DIGITALL

  Технологичната компания беше създадена след сливането на българската BULPROS и немската ec4u
  19 януари 2022, 11:27 a+ a- a

  Технологичната компания DIGITALL (създадена след сливането на българската BULPROS и немската ec4u) посреща в екипа си Симеон Начев, който ще заеме позицията вицепрезидент „Производство, автомобилостроене и строителство“.

  Той ще отговаря за утвърждаването на компанията като предпочитан партньор за Еnd-to-End (E2E) дигитална и облачна трансформация на организациите от секторите производство, автомобилостроене и строителство в Европа.

  В професионалния си път Симеон Начев превръща бизнес развитието с фокус върху дигиталните трансформации и E2E Supply Chain в своя основна експертиза. Той има повече от десет години международен опит в сферата, придобит на няколко управленски позиции сред които ръководител на отдел Digital Value Chain, както и глобален мениджър ключови клиенти в Lenzing AG (Австрия) и мениджър бизнес поддръжка в Allergan.

  Привличането на специалисти с богат опит като Начев е стратегическо решение на DIGITALL, която акцентира върху постоянното развитие на компетенциите си в няколко фокусни индустрии, сред които още са телекомуникации, финансови услуги и застраховане, технологичен и публичен сектор, търговия, транспорт и логистика и др.

  "Уверени сме, че благодарение на техническите компетенции на Симеон, в комбинация с неговите отлични лидерски умения и опит с ключови клиенти, той е ценно допълнение към екипа на DIGITALL. Вярваме, че заедно ще превърнем компанията в предпочитан партньор за дигитална трансформация на организациите в производството, автомобилния и строителен сектор. Радвам се, че успяхме да привлечем в DIGITALL българин, който успешно е доказал уменията си в големи, компании извън страната", коментира Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL.

  В допълнение, Давид Лаукс, главен оперативен директор в компанията казва: "Приоритет за нас е утвърждаването на DIGITALL като водещ партньор на Salesforce, Microsoft и SAP в Германия, Австрия и Швейцария чрез изграждане на партньорска мрежа, основана на доверие и утвърдени стандарти. За да постигнем това, се нуждаем именно от такива ярки умове като Симеон, които имат солиден опит, неограничена енергия и бизнес нюх."

  Фокус в работата на Начев на новата позиция ще бъдат три основни фактора: високо качество на услугите, иновации и успешни проекти. Други краткосрочни цели пред него са привличането на нови таланти в екипа на DIGITALL и разработването на стратегия за устойчивост, която да ускори пътя на компанията към Net Zero. „Вярвам, че с моята експертиза и опит ще допринеса за надграждане портфолиото на компанията в сферата на дигиталната трансформация и облачните услуги, както и за разработването на иновативни решения за персонализирано изживяване на клиентите през различни канали”, коментира Симеон Начев.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  Над 75% от заетите у нас работят в малки и средни предприятия
  МСП генерират 66% от добавената стойност в икономиката
  преди 5 часа
  Сливанията и придобиванията в световен мащаб със спад
  Тенденцията за понижаване продължава трети пореден месец
  преди 8 часа
  Индийската централна банка отново повиши лихвеният процент
  Увеличението от май насам е с общо 190 базисни пункта
  преди 8 часа
  Инфлацията в Еврозоната достигна 10% през септември
  Най-висок темп на ръст има енергията, чиято инфлация достига близо 41%, според данни на Евростат
  преди 10 часа
  Газпром прекрати доставките на газ за Италия
  Причините изглежда са регулаторни промени в Австрия, откъдето страната получава руско синьо гориво