неделя, 02 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1201 прочитания

  Acronis назначи Майкъл Калахан за главен директор по маркетинга

  Калахан има 20 години опит в маркетинга в областта на сигурността
  10 януари 2022, 09:46 a+ a- a

  Технологичната компания Acronis, специализирана в киберзащитата, обяви назначаването на Майкъл Калахан за нов главен директор по маркетинга. Калахан се присъединява към екипа на Acronis с богатия си опит в сферата на маркетинга и продажбите, след като е изпълнявал ключови ръководни роли в компании като McAfee, HP и Juniper, а най-наскоро – като старши вицепрезидент по глобалния маркетинг в Cofence. 

  Като главен директор по маркетинга в Acronis Калахан ще има за цел да развива глобалното позициониране на марката Acronis, като в същото време увеличава разпознаваемостта на облачната платформа Cyber Protect Cloud Platform. След като COVID-19 ускори решенията за дигитална трансформация и миграцията към облачни и хибридни решения, днес организациите се нуждаят от ефективно решение за сигурност, за да се предпазят от постоянно еволюиращите киберзаплахи. Освен това Калахан ще помага за разгръщането на каузата на Acronis да „отгледа“ следващата група от технологични лидери, разгръщайки програмите си за развитие по цял свят, особено в региони в неравностойно положение. 

  „Майкъл ще стъпи на досегашния си успех и ще поведе маркетинг екипа на Acronis към още по-значими постижения“, каза Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis. „Майкъл идва с повече от 20 години опит като маркетинг лидер в някои от най-известните компании в индустрията и ще ще има ключово значение за укрепването на позицията на Acronis като лидер в решенията за сигурност на крайните устройства. Неговият опит в стимулирането на впечатляващ растеж на марките, които е разработил, ни кара да се вълнуваме от това, което предстои да се случи под неговото ръководство и благодарение на неговия опит.”

  Калахан има богат опит в областта на сигурността под формата на софтуер като услуга (SaaS). Изпълнявал е ръководни роли в McAfee, HP, Firemon и Zimperium, където е управлявал и ръководил глобални екипи ефективно. Това е съществен опит за подобна позиция, тъй като Acronis е международна компания с взаимосвързани офиси и служители по целия свят, което дава възможност на компанията да достигне до по-широка аудитория и да разшири своето присъствие на пазарите за киберзащита.

  Майкъл Калахан ще продължи да разгръща имиджа на Acronis в сферата на киберсигурността като лидер в кибер-превенцията, като се фокусира върху стойността на решенията за сигурност на Acronis – като например  Acronis Cyber Protect Cloud – проектирани специално да бъдат предоставяни като услуга посредством доставчиците на услуги или корпорациите, предпазващи своите организации. 

  „Много съм развълнуван да се присъединя към Acronis в момент, в който стойността на нашите решения бързо се увеличава на пазара, водейки до изключително бърз растеж. Това ни позволява да продължим да инвестираме в решения на проблемите на нашите клиенти. Тъй като светът върви към една дигитална екосистема, базирана на облачните технологии, днес е по-важно от всякога да сме сигурни, че решенията за киберсигурност ефективно блокират заплахите, така че лидерите по сигурността да могат да защитят своите организации “, каза Калахан.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  30 септември 2022, 17:06
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  30 септември 2022, 17:01
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  30 септември 2022, 11:04
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  30 септември 2022, 10:06
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство