неделя, 02 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2005 прочитания

  Ваня Иванчева поема поста изпълнителен директор на Shell България

  Кариерата ѝ в компанията започва през 1997, като през годините заема различни роли
  21 декември 2021, 12:43 a+ a- a

  Ваня Иванчева

  Ваня Иванчева е новият изпълнителен директор на Shell България от 1 януари 2022, съобщиха от компанията. Тя поема поста от Камелия Славейкова, която ръководи бизнеса на компанията у нас през последните 13 години. За този период тя успя да разшири портфолиото от бизнеси на компанията в страната и да засили позициите на България в Групата Shell. Камелия Славейкова остава председател на борда на директорите на Shell България и мениджър корпоративни отношения в компанията и ще продължи активно да работи за нейното успешно развитие у нас.

  Кариерата на Ваня Иванчева в Shell България започва през 1997 като през годините тя заема различни роли в отдел „Счетоводна отчетност“ и „Финансов анализ Търговски обекти“ за България. От 2007 тя поема различни регионални позиции в ЦИЕ в областта на оценка на инвестиционните проекти на Shell, планиране и контрол на представянето на бизнеса, стандартизация и трансформация на Финанси в региона. От 2015 Ваня Иванчева е член на ръководния екип на Shell България, а към момента ръководи и успешен екип от финансови анализатори от страните в Централна и Източна Европа. Освен новата ръководна функция, която ще заема, остава и на досегашната си роля – старши финансов съветник в Shell за Централна и Източна Европа.

  „Изключително горда и щастлива съм да поема поста изпълнителен директор на Shell България. Безспорно освен признание, това е и огромна отговорност и вярвам, че заедно с отдадения екип на компанията ще успея да надградя успехите, постигнати досега, така че Shell да продължи да бъде лидер у нас и символ на доверие и качество“ – коментира Ваня Иванчева, изпълнителен директор на Shell България.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  30 септември 2022, 17:06
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  30 септември 2022, 17:01
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  30 септември 2022, 11:04
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  30 септември 2022, 10:06
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство