вторник, 28 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1712 прочитания

  Hyperscience утроява екипа си в София

  Компанията разширява дейността си в страната с нов офис в NV Tower
  20 юли 2021, 16:19 a+ a- a

  Екипът на Hyperscience в София

  Hyperscience, специализирана в областта на изкуствения интелект и автоматизацията, обяви, че разширява своята дейност в България с нов офис в NV Tower. В момента в софийския офис на компанията работят 70 души, като плановете са екипът да се утрои.  

  „Hyperscience има сериозна история в София. Когато отворихме първия си офис през 2016 г., бяхме едва 12 души. Днес екипът ни наброява над 300 служители в световен план (70 от тях в България) и имаме десетки отворени позиции за таланти в сферата на машинното обучение (ML), продуктовата и софтуерната разработка. Очаквам с нетърпение да посетя новия офис“, коментира Питър Бродски, изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience. 

  Комплексът NV Tower

  Новото пространство, разположено в комплекса NV Tower в югоизточната част на града, е създадено съвместно с дизайнерите от Cache Atelier. Основен фокус на офиса са обособените пространства за планиране, технически срещи, и образователни събития като програмата Hyperscience Learn - предназначена да споделя натрупан опит, страст и знания в сферата на      изкуствения интелект, машинното обучение и разработването на софтуер. Офисът разполага и със специална „Детска зона“ и стая за медитация, както и фитнес, спа и плувен басейн в сградата с допълнителни съоръжения за отдих.

  В момента новият офис е отворен и напълно функционален за служители, които предпочитат да работят оттам. Компанията предлага гъвкави модели на работа с възможност за избор спрямо личните предпочитания на всеки член на екипа. Те могат да бъдат на пълно работно време в офиса, изцяло дистанционно, или да се възползват от хибриден модел на работа. 

  „Приоритизирахме намирането и изграждането на гъвкаво работно пространство, което да допълни стратегията ни за бъдещето на работната среда,“ каза Чарли Нюарк-Френч, главен оперативен директор в Hyperscience. „Това допълва философията на компанията, че личните срещи и офисната среда са изключително ценни и ефективни, но едновременно с това осигурява и възможност за гъвкав модел на работа, съобразен със стремежа ни за симбиоза между работа и личен живот.“

  Hyperscience продължава да инвестира в привличането и развитието на световни таланти в региона и по света, предоставяйки отворени възможности за продуктови инженерни, ML и QA специалисти. 

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на HyperScience EOOD в JOBS.bg тук

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  ЕК започва да наблюдава собствеността върху медиите
  Става все по-трудно да се разбере кой е собственикът на медиите в ЕС, смята еврокомисарят Вера Йоурова
  преди 11 часа
  ЕK отпуска 95 млн. евро за подобряване на достъпа до тестове
  Общо 20 държави от ЕС ще получат осигурените средства
  преди 12 часа
  Над една трета от учителите са ваксинирани поне с една игла
  Засега няма причина да се преминава масово към онлайн обучение, посочи министърът на образованието
  преди 12 часа
  Японската централна банка ще продължи с програмите за подпомагане на бизнеса
  Според управителя Курода икономическото възстановяване ще стане по-ясно с намаляването въздействието на пандемията
  преди 13 часа
  Progress придобива Kemp
  Сделката на стойност $258 млн., е част от стратегията на Progress за растеж на бизнеса през следващите години