събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2901 прочитания

    Иван Шербанов е новият изпълнителен директор на Manpower България

    Той поема новата функция след 15 години и 6 различни оперативни и мениджмънт позиции в България и на регионално ниво
    29 март 2023, 13:23 a+ a- a

    Какво означават 15 години в Manpower България може да сподели новият изпълнителен директор на компанията – Иван Шербанов. Неговото устойчиво развитие в годините е съпътствано от научени уроци, редица предизвикателства, силно любопитство и огромно желание за получаване на нови компетенции и усъвършенстване на умения. Компанията открива таланта му още в самото начало и в годините му дава множество възможности като му гласува доверие за най-новаторските и комплексни инициативи като съвместно с екипа развиват цялото портфолио от услуги на пазара, превръщайки Менпауър в компания лидер в областта на услугите за ЧР.

    През февруари 2023 очакваната промяна на функцията на Шербанов се случи като естествено продължение на устойчивото развитие на компанията в последните години. Стратегическият му фокус са дигитализацията, tailor-made решения, успешна интеграция между работа и личен живот за всички в екипа.

    ”След въвеждане на 4-дневната работна седмица през 2022 Manpower България представи нова организационна култура и разви портфолиото си от услуги, за да отговори на новите нужди на бизнеса. Отворихме новия си офис в София, където да посрещнем по-високите очаквания, както на клиентите си, така и на растящия ни екип. Същото предстои да се случи в останалите ни офиси из страната.“ обобщи той изминалата година при встъпването си в новата роля.

    Движен от стремежа към системно подобряване на услугите на компанията, адаптирането им към новите пазарни и технологични реалности и персонализирането им към конкретните нужди на всеки клиент, Шербанов добави: “Новата реалност в управлението на една компания включва и нов тип организационна култура. Партньорите ни при нас винаги са били на върха, а там заедно с тях са и колегите ни. Затова като фокус в работата на преките ръководители и управленския състав в Manpower България виждаме насърчаването, подкрепянето и ускоряване реализацията на идеите, идващи от взаимодействие между партньорите и консултантите ни, прегръщайки бъдещето и непознатото.“

    За целенасочено персонализирания подход на компанията и ролята на tailor-made услугите в портфолиото в бъдеще, Шербанов подчерта: „Ценностите и смисълът в работата ни намират израз във все по-персонализирани и по-гъвкави услуги, които да отразяват индивидуалността и характера на различните ни партньори. Примери в тази посока са индивидуални програми за развитие на таланти, дигитализиране на процеси по придобиване на нови компетенции, въвеждане на специфични дигитални инструменти за оценка на персонал, развитие на мениджърски умения от нов тип, аутсорсинг на процеси, внос на кадри от специфични географски локации, съвместно управление на работодателска марка и др. Дигиталната трансформация е в пълен ход при почти всички от нашите партньори и ние заедно търсим и намираме индивидуални решения, които да подпомогнат оптимизацията на вътрешните им процеси.“

    „Тези нови по-креативни подходи носят на партньорите ни пазарни предимства, които им помагат да бъдат по-успешни и удовлетворени от дейността си. Именно възможността да учим и преживяваме различните промени заедно с тях прави консултантската ни работа изключително интересна и пълна със смисъл. Годината за нас стартира динамично и очакваме тези тенденции да се задълбочат и развият.“ допълни в заключение Шербанов.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 18 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 19 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 1 ден
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство