събота, 25 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1128 прочитания

  Джей Милър е новият Президент на МенторМейт

  Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Джош Маркуарт като Chief Strategy Officer и Дени Роял като Chief Design Officer
  22 февруари 2023, 15:13 a+ a- a

  Джей Милър - Президент на МенторМейт. Снимка: МенторМейт

  МенторМейт разшири своя висш мениджърски екип и назначи Джей Милър на позиция Президент. Джейми Болсет, който заемаше тази роля в компанията в продължение на 11 години, обяви своето пенсиониране. 

  „Изключително горд съм от работата, която свършихме за всички тези години, и за огромния растеж, който постигнахме заедно,” споделя Болсет. „Работих много отблизо с Джей през последното десетилетие и съм напълно уверен, че той ще продължава да води МенторМейт по пътя нагоре.”

  Милър се присъединява към компанията през 2013 г. като Creative Director. От 2016 г. е VP of Sales and Marketing и се грижи за разрастването ѝ, част от което е и 43% ръст на приходите през 2022 г. На новата му, комбинирана позиция - President and Chief Revenue Officer, негов фокус ще бъде отново развитието на организацията и глобалното ѝ разширяване, както и ръководенето на мениджърския екип.

  „Новата ми функция е позиционирана между нашия визионер, Бьорн Стансвик, CEO and Founder, и останалата част от висшия ни мениджмънт“, казва Милър. „Ролята на Бьорн е да навигира компанията, а моя отговорност е да премахвам препятствията по пътя ни и да се погрижа всички в ръководния екип да действаме в синхрон към общата ни цел.”   

  Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Джош Маркуарт като Chief Strategy Officer и Дени Роял като Chief Design Officer. През август 2022 г. позицията Chief Operating Officer зае Крег Найтън. 

  Тези промени в ръководния състав на МенторМейт се случват, след като компанията обяви своето разширение в Латинска Америка.

  „С придобиването на парагвайската компания Software Natura и създаването на МенторМейт Парагвай вече имаме технологични центрове на три континента и колеги от повече от 35 държави,” коментира Стансвик. „Ще продължаваме да се разрастваме в глобален план и за нас е изключително важно заедно с това да разширяваме и мениджърския си екип, за да се адаптираме към този растеж и да достигнем целта си - да станем една от най-големите компании, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация.”

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за робата на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 17 часа
  Πpи зaмянaтa нa лeвa c eвpo заплатата ми, ако е 1500 лв., ще стане ли автоматично 1500 евро?
  От Българска народна банка обясняват след като се въведе еврото, как ще се превалутират заплатите
  преди 18 часа
  Представиха сайта за за наблюдение на цените на основни хранителни продукти
  Към момента са включени около 30 основни хранителни продукта
  преди 21 часа
  НСИ отчете спад на цените на жилищата в София
  Понижението е за последното тримесечие на 2022
  преди 22 часа
  2200 турски компании са създали над 4500 работни места у нас
  2 големи турски компании са инвестирали в Индустриален логистичен парк Бургас, а турски ИТ компании си сътрудничат с фирми в града
  преди 23 часа
  За първи път: Европа на едно ниво със САЩ по инвестиции в стартъпи в ранен етап на развитие
  Нова платформа за таланти в „дълбоките технологии“ ще насърчи новаторите да изберат да развиват бизнес в Европа, обяви Мария Габриел в САЩ