понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1906 прочитания

  Джей Милър е новият Президент на МенторМейт

  Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Джош Маркуарт като Chief Strategy Officer и Дени Роял като Chief Design Officer
  22 февруари 2023, 15:13 a+ a- a

  Джей Милър - Президент на МенторМейт. Снимка: МенторМейт

  МенторМейт разшири своя висш мениджърски екип и назначи Джей Милър на позиция Президент. Джейми Болсет, който заемаше тази роля в компанията в продължение на 11 години, обяви своето пенсиониране. 

  „Изключително горд съм от работата, която свършихме за всички тези години, и за огромния растеж, който постигнахме заедно,” споделя Болсет. „Работих много отблизо с Джей през последното десетилетие и съм напълно уверен, че той ще продължава да води МенторМейт по пътя нагоре.”

  Милър се присъединява към компанията през 2013 г. като Creative Director. От 2016 г. е VP of Sales and Marketing и се грижи за разрастването ѝ, част от което е и 43% ръст на приходите през 2022 г. На новата му, комбинирана позиция - President and Chief Revenue Officer, негов фокус ще бъде отново развитието на организацията и глобалното ѝ разширяване, както и ръководенето на мениджърския екип.

  „Новата ми функция е позиционирана между нашия визионер, Бьорн Стансвик, CEO and Founder, и останалата част от висшия ни мениджмънт“, казва Милър. „Ролята на Бьорн е да навигира компанията, а моя отговорност е да премахвам препятствията по пътя ни и да се погрижа всички в ръководния екип да действаме в синхрон към общата ни цел.”   

  Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Джош Маркуарт като Chief Strategy Officer и Дени Роял като Chief Design Officer. През август 2022 г. позицията Chief Operating Officer зае Крег Найтън. 

  Тези промени в ръководния състав на МенторМейт се случват, след като компанията обяви своето разширение в Латинска Америка.

  „С придобиването на парагвайската компания Software Natura и създаването на МенторМейт Парагвай вече имаме технологични центрове на три континента и колеги от повече от 35 държави,” коментира Стансвик. „Ще продължаваме да се разрастваме в глобален план и за нас е изключително важно заедно с това да разширяваме и мениджърския си екип, за да се адаптираме към този растеж и да достигнем целта си - да станем една от най-големите компании, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация.”

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за робата на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  08 декември 2023, 16:09
  Една трета от българите има дигитални умения
  Под 30% от хората у нас ползват административни е-услуги, сочат данни на НСИ
  08 декември 2023, 15:54
  НСИ: Едва 3.6% от фирмите у нас използват изкуствен интелект
  15% от предприятията са продавали стоки и услуги по интернет, сочат данните
  08 декември 2023, 15:07
  Франция и Германия са съгласни по 90% от промените във фискалните правила на ЕС
  Промените целят да дадат на страните от ЕС повече време за намаляване на дълга чрез индивидуални планове и създаване на стимули за публични инвестиции
  08 декември 2023, 14:15
  Съкращенията в САЩ се увеличават през ноември
  Основните засегнати сектори са търговия на дребно и технологичния сектор
  08 декември 2023, 13:35
  Прагът за кешови плащания остава 10 хил. лв., няма да има "донос-бонос"
  Парламентът прие на второ четене промени в някои от данъчните закони