неделя, 19 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2747 прочитания

  Георги Димитров е новият директор „Бизнес развитие“ в Stanga1

  Той е част от екипа на компанията от 2018, като отговаря за ключовите пазари - Германия, Швейцария, Австрия и заедно с екипа си успява да ги превърне в най-значимия таргет пазар за Stanga1
  30 януари 2023, 11:09 a+ a- a

  Снимка: Георги Димитров - директор „Бизнес развитие“ в Stanga1

  От началото на тази година Георги Димитров пое ролята на директор „Бизнес развитие“ в в софтуерната компания Stanga1 - създадена през далечната 1999 г., част е от One Software Technologies, публична компания с повече от 8000 експерти и годишен приход близо до $1 млрд, съобщиха от компанията.

  Паралелно със следването си в Университета по приложни науки на Любек, Германия, Георги започва кариерата си в големия световен производител на електроника - Philips. Част е от стратегическия маркетинг на дивизията за регионите Германия, Швейцария, Австрия. Участва в множество големи проекти за публично-частно партньорство, като най-забележителният е свързан с обновлението на кардиологичното отделение на Университетската болница към Техническия университет в Мюнхен.

  През 2017 г. Георги взема окончателното решение да се завърне в България и да приложи придобитите на умения в чужбина в родината. Работи на различни търговски позиции в бързо развиващата се и процъфтяващата ИТ-индустрията, а през 2018 г. става част от голямото семейство на Stanga1. Започва професионалния си път в компанията като Мениджър „Бизнес развитие“, отговарящ за ключовите пазари - Германия, Швейцария, Австрия.

  През последните 5 години, Георги, установява устойчиви партньорства с водещи автомобилни концерни, фармацевтични компании, производители на медицинска техника, за които Stanga1 разработва различни системи за управление на бизнеса. Той изиграва ключова роля и след много усилия, и упорита съвместна работа, заедно с екипа успяват да превърнат - Германия, Швейцария, Австрия - в най-значимия таргет пазар за Stanga1.

  По какви проекти работи СТАНГА вижте тук

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на СТАНГА АД в Jobs.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 81% за година
  Най-големите вложения в страната за януари-март 2024 са от Австрия, Италия и Гърция
  преди 2 дни
  „Струма“ стана първата магистрала у нас с хеликоптерна площадка
  Хеликоптерът ще стига за 30 минути от София до тунел „Железница“
  преди 2 дни
  ЕК започна ново разследване срещу Meta
  Процедурата е заради пристрастяващите ефекти на социалните медии върху децата
  преди 2 дни
  "Булгаргаз" ще съди "Газпром" за 400 млн. евро
  Искът е заради спрените руски газови доставки
  преди 2 дни
  Проекти за близо 3 млрд. лева са реализирани у нас с парите от ЕС за транспорт за 6 години
  Със средствата са изградени 12 нови метро станции, 70 км нови пътища, 28 км рехабилитирани жп линии и 5 реновирани жп гари