събота, 10 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1810 прочитания

  Румина Николова е новият Управляващ Директор на The Smarts

  Основателите на рекламната агенция Гергана Иванова и Радослав Бимбалов ще оглавят борда на директорите на The Smarts Group
  17 януари 2023, 10:45 a+ a- a

  Румина Николова - Управляващ Директор на The Smarts. Снимка: Личен архив

  Румина Николова става Управляващ Директор на рекламна агенция The Smarts. На тази позиция тя ще отговаря за цялостното оперативно ръководство на творческата агенция. С дългогодишния си опит Румина ще съдейства активно за реализиране на стратегическите цели и вземането на ключови решения за обслужването на клиентите, управлението на екипите и развитието на бизнеса. 

  Основателите на рекламната агенция Гергана Иванова и Радослав Бимбалов ще оглавят борда на директорите на The Smarts Group и ще подпомагат развитието и на останалите агенции в комуникационната група – Paragraph 42, IQ media, Shoot.  

  „Румина е с нас вече над 10 години – време, в което тя бе съществена част от успехите на The Smarts, изкачвайки стъпалата от акаунт мениджър до директор „Връзки с клиенти“. Вярваме, че тя е човекът, на когото можем да поверим по-нататъшното развитие на творческата агенция“, споделя Гергана Иванова, партньор в The Smarts. 

  „Със своята енергия, креативност и идеи Румина се наложи като естествен лидер на екипите, които ръководеше до момента. Заедно със страхотните хора, които застават зад нея, това е предпоставка за много успешни проекти в бъдеще“, допълва Радослав Бимбалов, партньор в The Smarts.

  Румина Николова е специалист с над 13 години опит в сферата на рекламата, с фокус върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите. От 2012 г. тя е част от екипа на The Smarts, където работи за десетки награждавани кампании на едни от най-големите международни и локални брандове на пазара, сред които: Mtel (A1), IKEA, UniCredit Bulbank, Ariana, BILLA, Nestle PURINA, Mall Plovdiv.

  Притежава редица квалификации, свързани с управление на рекламни кампании, изграждане и прилагане на ефективни комуникационни стратегии за различни сфери на бизнеса. Притежава бакалавърска степен по „Тюркология“ и магистърска по „Връзки с обществеността“ от СУ „Св. Климент Охридски“.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Производствената дефлация в Китай се задълбочава
  През май тя се увеличава с най-бързия темп от 7 години насам
  преди 1 ден
  Ваксината срещу RSV на GSK бе одобрена в Европа
  Тя ще може да се прилага от есента преди да е настъпил сезонът на синцитиалния вирус
  преди 1 ден
  ITA Airways и Turkish Airlines стартират Codeshare партньорство
  То ще предложи повече гъвкавост по отношение на избора на полети между Италия и Турция
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  HSBC временно прекрати предлагането на нови ипотечни продукти
  Мярката е предприета във Великобритания и ще продължи само няколко дни
  преди 1 ден
  Wizz Air стартира директен полет от София до Тирана
  Авикомпанията добавя още 9 маршрута към мрежата си в Албания