четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2298 прочитания

    Зив Гиги е новият изпълнителен директор на GTC за Югоизточна Европа

    Той има над 15 години управленски опит на пазарите на недвижими имоти в Централна и Източна Европа
    30 ноември 2022, 12:35 a+ a- a

    Снимка: GTC

    GTC съобщи, че Зив Гиги е повишен в изпълнителен директор за региона на Югоизточна Европа (ЮИЕ). В новата си роля той ще отговаря за всички операции на офис сектора в България, Румъния, Сърбия и Хърватия. В неговите задължения ще са изпълнението на стратегията и плана за развитие на компанията, както и за всички нейни оперативни дейности, включително лизинг и управление на активи. Повишението на Зив Гиги е част от по-голямата трансформация на компанията за укрепване на ръководството ѝ в отделните държави, за да може да реагира по-бързо на възможностите и предизвикателствата на местните пазари.

    Зив Гиги има повече от 15 години управленски опит на пазарите на недвижими имоти в Централна и Източна Европа, като през кариерата си в GTC е разработил и управлявал 450 000 кв. м офис и търговски проекти. Той започва работа си в GTC през 2008 г. и е бил финансов директор за България и Сърбия, управляващ директор (country manager) за Румъния, а след това управляващ директор за България и Румъния. На настоящата си позиция той ще следи всички операции на компанията в офис сектора в България, Румъния, Сърбия и Хърватия.

    „През времето, прекарано в GTC, Зив доказа, че е лидер, който дава много повече от необходимото. Повишението му до изпълнителен директор за региона на Югоизточна Европа е следствие от изключителното му представяне, както и част от трансформацията на GTC. Времето, прекарано в GTC, му позволи да опознае компанията отвътре, затова съм убеден, че той е идеален за тази позиция. Опитът му е безценен. С тази номинация искаме да засилим ролята на нашите регионални лидери, които най-добре разбират местните пазари, като в същото време запазим приемствеността на нашия бизнес с близо 30-годишен опит и осигурим силна подкрепа от страна на борда на директорите по ежедневните въпроси“ - заяви Янош Гардай, главен оперативен директор на GTC и член на Управителния съвет на GTC.

    „Развълнуван съм да започна тази нова глава и да преследвам целите за укрепване на позициите на нашата компания в региона. Уверен съм, че досегашният ми опит в GTC и времето, прекарано в региона, ще ми помогнат да поема ролята безпроблемно, за да подкрепя още по-добре компанията в разрастването на портфолиото от чисто нови проекти и достигането на оперативни постижения.“ - коментира Зив Гиги, новият изпълнителен директор на GTC за Югоизточна Европа.

    Освен впечатляващия си опит в развитието и управлението на активи, Зив Гиги е сертифициран одитор с над 10-годишен опит във финансовия мениджмънт, специализиран в набирането на капитал и стратегическото планиране. Преди да се присъедини към GTC, Зив е работил като одитор за Ernst & Young в Израел и като финансов мениджър за частен предприемач в Унгария и Турция.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 16 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 16 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 17 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 18 часа
    преди 21 часа