събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2903 прочитания

  Ясмина Тал е новият People&Operations Manager на GigsRemote

  Ясмина е експерт с над 17 години опит в консултирането и изграждането на дългосрочни стратегии за редица компании в ИТ индустрията
  22 ноември 2022, 10:58 a+ a- a

  Снимка: Ясмина Тал - People&Operations Manager в GigsRemote

  HR професионалистът Ясмина Тал се присъединява към екипа на GigsRemote – най-новата българска платформа, която свързва IT специалисти на свободна практика и авторитетни бизнеси. В компанията тя ще заема позицията People & Operations Manager и със своята експертиза в областта на консултирането, предприемачеството и управлението на таланти ще допринесе значително за развитието на новия GigsRemote модел, базиран на изграждането на устойчиви взаимоотношения между професионалисти, бизнес партньори и клиенти.

  Фокус на нейната работа ще е и цялостното представяне на организацията пред потенциални и настоящи партньори и организации, както и управлението на ключовите звена в GigsRemote. 

  Ясмина Тал е експерт с над 17 години опит в консултирането и изграждането на дългосрочни стратегии за редица компании в ИТ индустрията. До 2018 г. Ясмина е Вицепрезидент „Talent Management” в екипа на световния лидер в компютърната графика Chaos Group. В компанията тя отговаря за employer branding стратегията, подбора на служители и управление на всички процеси, свързани с човешките ресурси. Ясмина е била HR мениджър и на Playtech и Musala Soft, където изгражда и управлява всички процеси по наемане, задръжане и развитие на таланти. 

  GigsRemote е нова българска платформа за отдалечена работа, която свързва IT специалисти на свободна практика и реномирани компании. Компанията е създадена през 2022 г. Платформата предлага възможност за допълнителна ангажираност на IT експертите по краткосрочни и дългосрочни проекти. Зад GigsRemote стоят създатели на едни от най-успешните български продуктови и service IT компании, позиционирани на глобално ниво - Пламен Цеков (Scalefocus), Стефан Бумов (Sofica, HeleCloud), Александър Станков (Paysafe).

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 19 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 23 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 23 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект