сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2584 прочитания

    Георги Запрянов и Емил Вучков застават начело на Next4 Commerce

    Георги е Управляващ Партньор в C4 Nexus, а Емил - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult
    27 октомври 2022, 16:07 a+ a- a

    Георги Запрянов (вляво) - Управляващ Партньор в C4 Nexus, и Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult. Снимки: Next4 Commerce

    Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult, и Георги Запрянов - Управляващ Партньор в C4 Nexus, застават начело на новото съвместно дружество на двете компании Next4 Commerce.

    Емил Вучков притежава повече от 15 години професионален опит във финансовия сектор и сферата на маркетинг, продуктово развитие, продажби и автоматизация на процеси. През последните години изключително успешно развива експертизата и екипа на Next Consult в областта на маркетинг автоматизациите, като реализира множество проекти за водещи компании в Европа и света.

    Георги Запрянов може да се похвали с над 14 години опит в сферата на e-commerce, управлението на големи интернационални проекти и екипи. В продължение на 4 години заема позицията на Деливъри Мениджър в една от водещите компании за решения за електронна търговия Isobar. През годините професионален опит придобива солидна експертиза и знания за добрите практики в дизайна на системи, практическото въвеждане на софтуерни решения за автоматизация на бизнеса, управлението на комплексни проекти с множество етапи на развитие и международно участие за големи световни брандове, както и за успешното управление на интернационални екипи с различно професионално ниво и експертиза. Последните години, заедно със своите партньори успешно развива C4 Nexus.

    Новата компания Next4 Commerce ще помага на клиентите в правилния подбор и имплементирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси. 

    „Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа.“, отбелязва Емил Вучков.

    „Вярваме, че с богатия си опит във въвеждането на Salesforce Commerce Cloud и работата със световни брандове от Азия, Европа и Америка, можем да допринесем за дигитализацията на B2B и B2C продажбите на бизнеса в региона и да бъдем лидер в предлагането на такъв тип решения.“, коментира Георги Запрянов.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на НЕКСТ КОНСУЛТ АД в JOBS.bg

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на C4 NEXUS LTD в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 56 секунди
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 23 минути
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 2 часа
    преди 5 часа
    преди 6 часа
    EY и denkstatt се обединяват в една от най-големите консултантски компании в областта на ESG у нас
    denkstatt става част от мрежата на EY в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия и ще бъде позната под марката EY denkstatt
    преди 8 часа
    Google отмени някои от изискванията си, касаещи служители на нейни доставчици
    Това може да помогне на технологичния гигант да избегне договаряне със синдикатите