петък, 09 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1874 прочитания

  Георги Запрянов и Емил Вучков застават начело на Next4 Commerce

  Георги е Управляващ Партньор в C4 Nexus, а Емил - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult
  27 октомври 2022, 16:07 a+ a- a

  Георги Запрянов (вляво) - Управляващ Партньор в C4 Nexus, и Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult. Снимки: Next4 Commerce

  Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult, и Георги Запрянов - Управляващ Партньор в C4 Nexus, застават начело на новото съвместно дружество на двете компании Next4 Commerce.

  Емил Вучков притежава повече от 15 години професионален опит във финансовия сектор и сферата на маркетинг, продуктово развитие, продажби и автоматизация на процеси. През последните години изключително успешно развива експертизата и екипа на Next Consult в областта на маркетинг автоматизациите, като реализира множество проекти за водещи компании в Европа и света.

  Георги Запрянов може да се похвали с над 14 години опит в сферата на e-commerce, управлението на големи интернационални проекти и екипи. В продължение на 4 години заема позицията на Деливъри Мениджър в една от водещите компании за решения за електронна търговия Isobar. През годините професионален опит придобива солидна експертиза и знания за добрите практики в дизайна на системи, практическото въвеждане на софтуерни решения за автоматизация на бизнеса, управлението на комплексни проекти с множество етапи на развитие и международно участие за големи световни брандове, както и за успешното управление на интернационални екипи с различно професионално ниво и експертиза. Последните години, заедно със своите партньори успешно развива C4 Nexus.

  Новата компания Next4 Commerce ще помага на клиентите в правилния подбор и имплементирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси. 

  „Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа.“, отбелязва Емил Вучков.

  „Вярваме, че с богатия си опит във въвеждането на Salesforce Commerce Cloud и работата със световни брандове от Азия, Европа и Америка, можем да допринесем за дигитализацията на B2B и B2C продажбите на бизнеса в региона и да бъдем лидер в предлагането на такъв тип решения.“, коментира Георги Запрянов.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на НЕКСТ КОНСУЛТ АД в JOBS.bg

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на C4 NEXUS LTD в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 59 минути
  Производствената дефлация в Китай се задълбочава
  През май тя се увеличава с най-бързия темп от 7 години насам
  преди 2 часа
  Ваксината срещу RSV на GSK бе одобрена в Европа
  Тя ще може да се прилага от есента преди да е настъпил сезонът на синцитиалния вирус
  преди 3 часа
  ITA Airways и Turkish Airlines стартират Codeshare партньорство
  То ще предложи повече гъвкавост по отношение на избора на полети между Италия и Турция
  преди 3 часа
  преди 4 часа
  HSBC временно прекрати предлагането на нови ипотечни продукти
  Мярката е предприета във Великобритания и ще продължи само няколко дни
  преди 5 часа
  Wizz Air стартира директен полет от София до Тирана
  Авикомпанията добавя още 9 маршрута към мрежата си в Албания