понеделник, 11 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2406 прочитания

  Георги Запрянов и Емил Вучков застават начело на Next4 Commerce

  Георги е Управляващ Партньор в C4 Nexus, а Емил - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult
  27 октомври 2022, 16:07 a+ a- a

  Георги Запрянов (вляво) - Управляващ Партньор в C4 Nexus, и Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult. Снимки: Next4 Commerce

  Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult, и Георги Запрянов - Управляващ Партньор в C4 Nexus, застават начело на новото съвместно дружество на двете компании Next4 Commerce.

  Емил Вучков притежава повече от 15 години професионален опит във финансовия сектор и сферата на маркетинг, продуктово развитие, продажби и автоматизация на процеси. През последните години изключително успешно развива експертизата и екипа на Next Consult в областта на маркетинг автоматизациите, като реализира множество проекти за водещи компании в Европа и света.

  Георги Запрянов може да се похвали с над 14 години опит в сферата на e-commerce, управлението на големи интернационални проекти и екипи. В продължение на 4 години заема позицията на Деливъри Мениджър в една от водещите компании за решения за електронна търговия Isobar. През годините професионален опит придобива солидна експертиза и знания за добрите практики в дизайна на системи, практическото въвеждане на софтуерни решения за автоматизация на бизнеса, управлението на комплексни проекти с множество етапи на развитие и международно участие за големи световни брандове, както и за успешното управление на интернационални екипи с различно професионално ниво и експертиза. Последните години, заедно със своите партньори успешно развива C4 Nexus.

  Новата компания Next4 Commerce ще помага на клиентите в правилния подбор и имплементирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси. 

  „Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа.“, отбелязва Емил Вучков.

  „Вярваме, че с богатия си опит във въвеждането на Salesforce Commerce Cloud и работата със световни брандове от Азия, Европа и Америка, можем да допринесем за дигитализацията на B2B и B2C продажбите на бизнеса в региона и да бъдем лидер в предлагането на такъв тип решения.“, коментира Георги Запрянов.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на НЕКСТ КОНСУЛТ АД в JOBS.bg

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на C4 NEXUS LTD в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  08 декември 2023, 16:09
  Една трета от българите има дигитални умения
  Под 30% от хората у нас ползват административни е-услуги, сочат данни на НСИ
  08 декември 2023, 15:54
  НСИ: Едва 3.6% от фирмите у нас използват изкуствен интелект
  15% от предприятията са продавали стоки и услуги по интернет, сочат данните
  08 декември 2023, 15:07
  Франция и Германия са съгласни по 90% от промените във фискалните правила на ЕС
  Промените целят да дадат на страните от ЕС повече време за намаляване на дълга чрез индивидуални планове и създаване на стимули за публични инвестиции
  08 декември 2023, 14:15
  Съкращенията в САЩ се увеличават през ноември
  Основните засегнати сектори са търговия на дребно и технологичния сектор
  08 декември 2023, 13:35
  Прагът за кешови плащания остава 10 хил. лв., няма да има "донос-бонос"
  Парламентът прие на второ четене промени в някои от данъчните закони