неделя, 11 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2392 прочитания

  Яница Лазарова е новият Human Resources Manager на eMAG България

  Яница има 10 години опит в сферата на човешките ресурси, последните 6 от които на ръководни позиции
  18 октомври 2022, 16:04 a+ a- a

  Яница Лазарова - Human Resources Manager на eMAG България. Снимка: eMAG

  Един от водещите онлайн търговци в региона – eMAG България, обяви, че има нов Human Resources Manager. Яница Лазарова зае позицията през септември тази година с амбицията за привличане, мотивиране и задържане на отлични специалисти, подходящи за бързоразвиващата се екосистема на компанията в България.

  Отговорностите на Яница са свързани с управлението на всички процеси в областта на човешките ресурси – от подбор, обучение, въвеждане и развитие на служители през управление на социалните придобивки, обезпечаване на здравословни и безопасни условия на труд, консултиране по различни трудовоправни запитвания, управление на възнагражденията, до цялостна стратегия за управление на човешките ресурси в компанията.

  Яница Лазарова започва своята кариера в областта на човешките ресурси преди десет години. Работи както в международни, така и в български компании, като последните шест години заема мениджърски позиции. Има опит в изграждането на отдели и развиването на нови бизнес направления.

  Яница се включва в екипа на eMAG България в момент, в който електронната търговия е с ускорен растеж и компанията се развива изключително бързо, залагайки в своята бизнес стратегия на инвестиции – в хора, инфраструктура, логистика и иновации. 

  Като Human Resources Manager Яница Лазарова е убедена, че модерните компании приобщават всички – служители, общности, институции и организации. „Така се привличат и мотивират таланти”, убедена е тя.

  „Електронната търговия е вълнуваща сфера, в авангарда на цифровата икономика и ангажираща хора с визия и афинитет, а еМAG е компания, в която те могат да разгърнат пълния си потенциал”, казва новият Human Resources Manager на платформата за онлайн търговия.

  Към момента в eMAG  България работят около 300 служители в офиса в София и в трите шоурума на еМAG в София и Пловдив. За тях компанията осигурява богат набор от социални придобивки и много възможности за професионално развитие и лично усъвършенстване. Такава е например програмата Future25, която всяка година  избира 25 сред обещаващите млади служители в eMAG Group и след специален курс на обучение, вкл. ускорена MBA програма в Bucharest International School of Management, ги превръща в бъдещите лидери на индустрията.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на ЕМАГ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Производствената дефлация в Китай се задълбочава
  През май тя се увеличава с най-бързия темп от 7 години насам
  преди 1 ден
  Ваксината срещу RSV на GSK бе одобрена в Европа
  Тя ще може да се прилага от есента преди да е настъпил сезонът на синцитиалния вирус
  преди 1 ден
  ITA Airways и Turkish Airlines стартират Codeshare партньорство
  То ще предложи повече гъвкавост по отношение на избора на полети между Италия и Турция
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  HSBC временно прекрати предлагането на нови ипотечни продукти
  Мярката е предприета във Великобритания и ще продължи само няколко дни
  преди 2 дни
  Wizz Air стартира директен полет от София до Тирана
  Авикомпанията добавя още 9 маршрута към мрежата си в Албания