събота, 09 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2187 прочитания

  Владимир Тодоров е новият Търговски Директор на АЛД Аутомотив България

  Владимир притежава повече от 20 години професионален опит, повечето от които в автомобилния бранш
  06 октомври 2022, 12:19 a+ a- a

  Владимир Тодоров - Търговски Директор на АЛД Аутомотив България. Снимка: АЛД Аутомотив

  АЛД Аутомотив, специлизирана в сферата на оперативния лизинг в България, обяви назначаването на Владимир Тодоров за Търговски Директор на компанията. В новата си роля Владимир ще отговаря за всички търговски дейности и процеси – увеличаване на портфолиото от международни и местни клиенти, развиване на стратегическите партньорства с автомобилните марки и дилърствата. 

  Като ръководител на маркетинг и PR звеното в компанията, той ще наблегне и на налагането на бранда като лидер в сферата на оперативния лизинг в страната. В същото време новият търговски директор ще се фокусира върху поддържането на високото качество на услугите за клиентите и повишаването на тяхната удовлетвореност. Владимир Тодоров ще бъде част от Управителния комитет на АЛД Аутомотив България.

  Владимир Тодоров има богат опит в областта на продажбите и маркетинга във водещи компании от различни бизнес сектори. Той притежава повече от 20 години професионален опит, повечето от които в автомобилния бранш. 

  Преди да се присъедини към АЛД Аутомотив, Владимир отговаря за всички маркетингови и PR дейности на направление леки автомобили Volkswagen и Das WeltAuto в Porsche BG. Преди това развива кариерата си, като успешно изгражда марки и портфолиа в General Motors (Chevrolet, Opel), Nova Broadcasting Group и Huawei Technologies Bulgaria.

  Той притежава бакалавърска степен по международни икономически отношения, магистърска и докторска степен по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство.

  „Владимир е впечатляващ професионалист със солиден опит в сектора на мобилността и други динамични бизнеси. Дълбокото разбиране на този пазар, в комбинация с богатия опит в сферата на търговията и маркетинга, го определят като ценен член на екипа на ALD. В своята роля той ще допринесе значително за по-нататъшното разработване на най-добрите решения за мобилност за клиентите в България.“, сподели Педро Диас - Изпълнителен Директор на АЛД Аутомотив.

  „Вълнувам се, че се присъединявам към опитния екип на АЛД Аутомотив и ще участвам във формирането на бъдещето на мобилността в страната.“, каза Владимир Тодоров.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на АЛД Аутомотив ЕООД в Jobs.bg

   

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  Една трета от българите има дигитални умения
  Под 30% от хората у нас ползват административни е-услуги, сочат данни на НСИ
  преди 15 часа
  НСИ: Едва 3.6% от фирмите у нас използват изкуствен интелект
  15% от предприятията са продавали стоки и услуги по интернет, сочат данните
  преди 16 часа
  Франция и Германия са съгласни по 90% от промените във фискалните правила на ЕС
  Промените целят да дадат на страните от ЕС повече време за намаляване на дълга чрез индивидуални планове и създаване на стимули за публични инвестиции
  преди 17 часа
  Съкращенията в САЩ се увеличават през ноември
  Основните засегнати сектори са търговия на дребно и технологичния сектор
  преди 18 часа
  Прагът за кешови плащания остава 10 хил. лв., няма да има "донос-бонос"
  Парламентът прие на второ четене промени в някои от данъчните закони