четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2664 прочитания

    Рада Йосифова е новият Chief HR Officer на AG Capital

    Рада има повече от 15 години мениджърски опит, придобит най-вече във финансовия сектор
    27 септември 2022, 15:07 a+ a- a

    Рада Йосифова - Chief HR Officer на AG Capital. Снимка: AG Capital

    От септември 2022 г. Рада Йосифова се присъедини към екипа на AG Capital на позицията Chief HR Officer. Основен фокус в нейната работа ще бъде разгръщане на цялостна стратегия за управление на хора с фокус върху развитие, обучение, ангажираност и мотивация на ключовите таланти в компаниите, планиране на приемствеността, идентифициране и развитие на талантите, съхранение и управление на знанието в компаниите.

    В последните 10 години Рада ръководи функцията по управление на човешките ресурси на Райфайзенбанк България, наскоро придобита от КВС Груп. Рада има повече от 15 години мениджърски опит, придобит най-вече във финансовия сектор в компании като Булстрад - Виена Иншурънс Груп и ПрайсуотърхаусКупърс (PwC). В професионалното си развитие  е работила по редица стратегически проекти свързани с организационни преструктурирания, бизнес трансформации, оптимизация и автоматизация на процеси, дигитализация, управление на промяната, културна трансформация и др. Тя има магистърска степен по психология от Софийски университет. Специализирала е екзекютив коучинг в Academy of Executive Coaching (AoEC), UK, завършила е и програмата Strategic Leadership in Human Resources към University of Michigan. През 2019 г. Рада Йосифова е отличена от Българската асоциация за управление на хора с наградата „ЧР директор на годината“.

    AG Capital е водеща българска компания, специализирана в инвестиции и предоставяне на комплексни услуги в сферата на недвижимите имоти в Централна и Източна Европа. Мисията на AG Capital е създаването на модерна градска среда чрез креативност, технологии, иновации и устойчиво развитие.

    Освен централния офис в София компанията има офиси в Букурещ и Лондон, като планира разширяване на дейността в Централна Европа. С опит на пазара от три десетилетия компанията се фокусира в две основни бизнес направления: строителство на офисни и жилищни сгради, инвестиции и управление на активи. В портфолиото ѝ влизат няколко дъщерни компании, всяка със собствена идентичност и бизнес насоченост. Сред тях са: Lion’s Head, BLD, Park Lane Developments, Atland, 3р1, Ultima Homes. Групата е построила и реализирала над 280 хил. кв.м жилищна и офис площ, а в следващите няколко години планира да увеличи портфолиото си с още 300 000 кв. м. Управляваните от компанията активи надхвърлят 500 милиона евро.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 4 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
    преди 4 часа
    преди 20 часа
    Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
    Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
    преди 21 часа
    В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
    ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
    преди 21 часа
    ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
    Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата