петък, 07 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1418 прочитания

  Ивайло Ботушанов оглави новата дивизия Connect в The Other Half

  Той е работил за широк спектър от брандове в различни сектори: IT, телекомуникации, дигитални услуги, медии, автомобили, бързооборотни стоки, НПО и др.
  30 август 2022, 13:24 a+ a- a

  Ивайло Ботушанов се присъединява към The Other Half като творчески партньор и творчески директор на новото звенo Connect.

  Неговият фокус ще бъде развиването на новата за българския пазар услуга Creative Direction as a Service (CDaaS), разработена за онези компании, за които традиционния модел на маркетинговите комуникации вече не е достатъчен. Ключови дейности за ролята му са да събира всички замесени вътрешни служители и външни партньори в общ екип, да оптимизира ролите и процесите, да въвежда практики за ефективна колаборация и да направлява прецизното отразяване на стратегическата рамка в оригинален и отличителен творчески

  Професионалният му опит като творчески директор, дигитален стратег и PR минава през редица реномирани, международни агенции, сред които Digitas, Saatchi&Saatchi, Lowe, New Moment. Работил е за широк спектър от брандове в различни сектори - IT, телекомуникации, дигитални услуги, мобилни устройства, куриерски услуги, медии, автомобили, бързооборотни стоки, НПО и т.н. Водени от него проекти от 2008 г. насам са печелили множество професионални отличия на фестивалите Effie, ФАРА, WebIt, Bright Awards, PR Priz, Employer Branding Awards и др. Бил е член на журито на IAB Mixx Awards.

  продукт. 

  Свързани новини

  Учил е „Продуцентство за култура и изкуство“, магистърска програма, колаборация между университетите Моцартеум и Парис Лодрон в Залцбург, Австрия. Завършил е „Новогръцка филология“ в СУ Климент Охридски и е участвал в летни програми на Атинския университет, Атина, Гърция.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  Удължават противоепидемичните мерки
  Вижте какво предвижда новата заповед на министъра на здравеопазването
  преди 11 часа
  Японската централна банка с умерен оптимизъм за икономиката
  Има възможност за повишаване на заплатите, смята финансовата институция
  преди 11 часа
  ЕС одобри осми пакет от санкции срещу Русия
  Налага се таван на цените на руския петрол, забранява се вноса на редица руски продукти, износа на ИТ услуги и на всички портфейли с крипто активи
  преди 12 часа
  Президентът обяви кога свиква Народното събрание
  Радев обеща да остави достатъчно време на партиите, за да сформират управленско мнозинство
  преди 13 часа
  Швейцарската Howag разширява производството си в Търговище
  Компанията получи сертификат клас „В“ за инвестиция от 1,5 млн. лв., с нея ще се разкрият 15 нови работни места
  преди 13 часа