петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2643 прочитания

    Росен Георгиев става Управляващ Директор в Деспарк

    Той е част от екипа на Деспарк от 2014, като преди това има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти в различни компании
    14 юли 2022, 13:02 a+ a- a

    Снимка: Росен Георгиев - управляващ директор в Деспарк

    От 1 юли 2022 Росен Георгиев става управляващ директор в Деспарк, агенция с над 15-годишна история и опит в разработването на дигитални продукти на международния пазар, съобщиха от компанията.

    В новата роля, Росен ще има всеобхватна функция в развитието на компанията и ще бъде движеща сила при изпълнението на заложените цели. Стоян Илчев, управител в Деспарк, запазва своята роля, с фокус върху по-стратегически инициативи, докато работи рамо до рамо с Росен.

    Росен става част от екипа на Деспарк през 2014г., поемайки ролите на Оперативен директор и Главен оперативен директор. Още от самото начало ролята му позволява да опознава бизнеса и всеки етап от него до най-малкия детайл. Така към днешна дата той е в основата на редица важни идеи за устойчивото развитие на екипа и проектите.

    Преди Деспарк, той има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти, като е преминал през различни позиции в Bosch, Globul и други компании. Росен завършва своето образование в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) със специалност “Финанси”. Извън работата, Росен Георгиев е женен с две деца и активно ангажиран с важни обществени каузи.

    "Пред нас е голямата задача да запазим духа на компанията и същевременно да развием бизнеса, така че да носим стойност на все повече клиенти и то в различни фази на жизнения цикъл на дигиталните продукти. Запазваме фокуса върху проекти в сферата на здравеопазване, образование и застраховане за клиенти в САЩ и Великобритания, но сме все по-готови да работим в България и Европа. Също така предвиждаме да фокусираме бизнеса в няколко различни бизнес модела, което да ни даде възможност както да реализираме цели дигитални продукти, така и да даваме стойност в конкретни области, спрямо нуждата на нашите клиенти. Вероятно сме на прага на световна рецесия, но тя би могла да бъде възможност за малък и гъвкав екип, като този на Деспарк и съм сигурен, че имаме всичко необходимо да се справим в тази обстановка", споделя той.

    Деспарк си партнира с различни организации, от стартъпи до средни и големи корпорации, за създаването на променящи света дигитални продукти. Компанията е част от британския холдинг Paragon с над 1 милиард евро приходи на годишна база, а екипът в България е напълно самостоятелен.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 12 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 16 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 17 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 18 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам