неделя, 11 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2176 прочитания

  Росен Георгиев става Управляващ Директор в Деспарк

  Той е част от екипа на Деспарк от 2014, като преди това има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти в различни компании
  14 юли 2022, 13:02 a+ a- a

  Снимка: Росен Георгиев - управляващ директор в Деспарк

  От 1 юли 2022 Росен Георгиев става управляващ директор в Деспарк, агенция с над 15-годишна история и опит в разработването на дигитални продукти на международния пазар, съобщиха от компанията.

  В новата роля, Росен ще има всеобхватна функция в развитието на компанията и ще бъде движеща сила при изпълнението на заложените цели. Стоян Илчев, управител в Деспарк, запазва своята роля, с фокус върху по-стратегически инициативи, докато работи рамо до рамо с Росен.

  Росен става част от екипа на Деспарк през 2014г., поемайки ролите на Оперативен директор и Главен оперативен директор. Още от самото начало ролята му позволява да опознава бизнеса и всеки етап от него до най-малкия детайл. Така към днешна дата той е в основата на редица важни идеи за устойчивото развитие на екипа и проектите.

  Преди Деспарк, той има над 8 години опит в управление на процеси, хора и продукти, като е преминал през различни позиции в Bosch, Globul и други компании. Росен завършва своето образование в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) със специалност “Финанси”. Извън работата, Росен Георгиев е женен с две деца и активно ангажиран с важни обществени каузи.

  "Пред нас е голямата задача да запазим духа на компанията и същевременно да развием бизнеса, така че да носим стойност на все повече клиенти и то в различни фази на жизнения цикъл на дигиталните продукти. Запазваме фокуса върху проекти в сферата на здравеопазване, образование и застраховане за клиенти в САЩ и Великобритания, но сме все по-готови да работим в България и Европа. Също така предвиждаме да фокусираме бизнеса в няколко различни бизнес модела, което да ни даде възможност както да реализираме цели дигитални продукти, така и да даваме стойност в конкретни области, спрямо нуждата на нашите клиенти. Вероятно сме на прага на световна рецесия, но тя би могла да бъде възможност за малък и гъвкав екип, като този на Деспарк и съм сигурен, че имаме всичко необходимо да се справим в тази обстановка", споделя той.

  Деспарк си партнира с различни организации, от стартъпи до средни и големи корпорации, за създаването на променящи света дигитални продукти. Компанията е част от британския холдинг Paragon с над 1 милиард евро приходи на годишна база, а екипът в България е напълно самостоятелен.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Производствената дефлация в Китай се задълбочава
  През май тя се увеличава с най-бързия темп от 7 години насам
  преди 1 ден
  Ваксината срещу RSV на GSK бе одобрена в Европа
  Тя ще може да се прилага от есента преди да е настъпил сезонът на синцитиалния вирус
  преди 1 ден
  ITA Airways и Turkish Airlines стартират Codeshare партньорство
  То ще предложи повече гъвкавост по отношение на избора на полети между Италия и Турция
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  HSBC временно прекрати предлагането на нови ипотечни продукти
  Мярката е предприета във Великобритания и ще продължи само няколко дни
  преди 2 дни
  Wizz Air стартира директен полет от София до Тирана
  Авикомпанията добавя още 9 маршрута към мрежата си в Албания