четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2634 прочитания

    Павлин Иванов оглави иновациите в Appolica

    Павлин има над 12 години опит в международни компании в софтуерната индустрия
    26 май 2022, 09:30 a+ a- a

    Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica

    Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica - българска компания, специализирана в разработването на мобилни и уеб приложения с фокус върху стартъп клиенти от цял свят. 

    Павлин притежава над 12 години опит на ръководни позиции в международни компании в ИТ индустрията. Учил е „Компютърни науки” в Технически университет - София. През годините е работил за техфирми, като Tipstly, REWE digital, SimpleBet, Synergy Global Financial Solutions и други. 

    Основният му фокус в компанията е изграждането на фирмената култура, управлението на хора, както и скалирането на операциите на организацията. Сред отговорностите му попадат и управлението на стратегическия дневен ред по отношение на служителите, който да стимулира устойчивият растеж на компанията, разработването на стратегии, системи и процеси за комуникация и обратна връзка, както и намирането на иновативни решения за справяне с различни предизвикателства, свързани с управлението на хора. Той ще разработва и ефективни HR стратегии, които ще работят в съответствие с бизнес целите на компанията. Очакванията са Павлин да изгради културата, която прави работата в Appolica удоволствие за служителите, като същевременно гарантира развитието им. Негов основен приоритет през настоящата година ще бъде изграждането на базирана на ценности фирмена култура.

    „Когато започна да чувам консистентно еднаква обратна връзка от различни хора в компанията, и когато започна да усещам, че служителите ни разбират фирмената култура на Appolica, тогава ще знам, че съм на прав път. Това ще е показател за това, че екипът гледа в една посока и работи за постигането на едни и същи цели по сходен начин”, споделя Иванов. 

    Appolica е създадена през 2013 г., като от тогава до сега е работила с клиенти от над 30 държави, включително с бързоразвиващи се стратъпи като финтех компанията Tide, британската платформа за продажба и наеми на жилища OnTheMarket, дигиталната услуга за резервации на билети  за влакове във Великобритания Seatfrog и утвърдени брандове като телеком гиганта AT&T и финансовите групи KBC и Postbank.

    Вижте по какви проекти работи Appolica

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Appolica Ltd. в JOBS.bg 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 5 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 6 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 22 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 22 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 23 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място