четвъртък, 30 ноември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2442 прочитания

  Павлин Иванов оглави иновациите в Appolica

  Павлин има над 12 години опит в международни компании в софтуерната индустрия
  26 май 2022, 09:30 a+ a- a

  Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica

  Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica - българска компания, специализирана в разработването на мобилни и уеб приложения с фокус върху стартъп клиенти от цял свят. 

  Павлин притежава над 12 години опит на ръководни позиции в международни компании в ИТ индустрията. Учил е „Компютърни науки” в Технически университет - София. През годините е работил за техфирми, като Tipstly, REWE digital, SimpleBet, Synergy Global Financial Solutions и други. 

  Основният му фокус в компанията е изграждането на фирмената култура, управлението на хора, както и скалирането на операциите на организацията. Сред отговорностите му попадат и управлението на стратегическия дневен ред по отношение на служителите, който да стимулира устойчивият растеж на компанията, разработването на стратегии, системи и процеси за комуникация и обратна връзка, както и намирането на иновативни решения за справяне с различни предизвикателства, свързани с управлението на хора. Той ще разработва и ефективни HR стратегии, които ще работят в съответствие с бизнес целите на компанията. Очакванията са Павлин да изгради културата, която прави работата в Appolica удоволствие за служителите, като същевременно гарантира развитието им. Негов основен приоритет през настоящата година ще бъде изграждането на базирана на ценности фирмена култура.

  „Когато започна да чувам консистентно еднаква обратна връзка от различни хора в компанията, и когато започна да усещам, че служителите ни разбират фирмената култура на Appolica, тогава ще знам, че съм на прав път. Това ще е показател за това, че екипът гледа в една посока и работи за постигането на едни и същи цели по сходен начин”, споделя Иванов. 

  Appolica е създадена през 2013 г., като от тогава до сега е работила с клиенти от над 30 държави, включително с бързоразвиващи се стратъпи като финтех компанията Tide, британската платформа за продажба и наеми на жилища OnTheMarket, дигиталната услуга за резервации на билети  за влакове във Великобритания Seatfrog и утвърдени брандове като телеком гиганта AT&T и финансовите групи KBC и Postbank.

  Вижте по какви проекти работи Appolica

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Appolica Ltd. в JOBS.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 29 минути
  Българската Телелинк Инфра Сървисис ще участва в изграждането на широколентов достъп във Великобритания
  Компанията е част от „Проекта Гигабит“, който има за цел да достигне 85% интернет покритие в отдалечените райони на страната до края на 2025 г.
  преди 2 часа
  България се присъедини към Декларацията за тройно увеличаване дела на ядрената енергия
  Тя е в съответствие с енергийната политика България и действията на правителството за изграждане на блок 7 и 8 на АЕЦ „Козлодуй“
  преди 17 часа
  От 1 декември: Без стари коли в центъра на София
  Нискоемисионната зона ще е валидна до 29 февруари 2024
  преди 18 часа
  80% от страната ще има 5G свързаност до края на 2025
  Всички 265 общини ще бъдат свързани с високоскоростни връзки в единна мрежа на държавната администрация
  преди 22 часа
  Бизнес климатът през ноември отчита минимален ръст
  Според данните на НСИ мениджърите в строителството и услугите очакват известно увеличение на цените