понеделник, 08 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1001 прочитания

  Павлин Иванов оглави иновациите в Appolica

  Павлин има над 12 години опит в международни компании в софтуерната индустрия
  26 май 2022, 09:30 a+ a- a

  Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica

  Павлин Иванов е новият мениджър „Иновации” в Appolica - българска компания, специализирана в разработването на мобилни и уеб приложения с фокус върху стартъп клиенти от цял свят. 

  Павлин притежава над 12 години опит на ръководни позиции в международни компании в ИТ индустрията. Учил е „Компютърни науки” в Технически университет - София. През годините е работил за техфирми, като Tipstly, REWE digital, SimpleBet, Synergy Global Financial Solutions и други. 

  Основният му фокус в компанията е изграждането на фирмената култура, управлението на хора, както и скалирането на операциите на организацията. Сред отговорностите му попадат и управлението на стратегическия дневен ред по отношение на служителите, който да стимулира устойчивият растеж на компанията, разработването на стратегии, системи и процеси за комуникация и обратна връзка, както и намирането на иновативни решения за справяне с различни предизвикателства, свързани с управлението на хора. Той ще разработва и ефективни HR стратегии, които ще работят в съответствие с бизнес целите на компанията. Очакванията са Павлин да изгради културата, която прави работата в Appolica удоволствие за служителите, като същевременно гарантира развитието им. Негов основен приоритет през настоящата година ще бъде изграждането на базирана на ценности фирмена култура.

  „Когато започна да чувам консистентно еднаква обратна връзка от различни хора в компанията, и когато започна да усещам, че служителите ни разбират фирмената култура на Appolica, тогава ще знам, че съм на прав път. Това ще е показател за това, че екипът гледа в една посока и работи за постигането на едни и същи цели по сходен начин”, споделя Иванов. 

  Appolica е създадена през 2013 г., като от тогава до сега е работила с клиенти от над 30 държави, включително с бързоразвиващи се стратъпи като финтех компанията Tide, британската платформа за продажба и наеми на жилища OnTheMarket, дигиталната услуга за резервации на билети  за влакове във Великобритания Seatfrog и утвърдени брандове като телеком гиганта AT&T и финансовите групи KBC и Postbank.

  Вижте по какви проекти работи Appolica

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Appolica Ltd. в JOBS.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Присъединяването към Шенген и ОИСР сред основните приоритети на МВнР
  Основна задача е и организацията на изборите в чужбина, посочи служебният външен министър Николай Милков
  преди 6 часа
  Българската Dronamics започва карго полети в ЕС тази година
  Безпилотните самолети ще стартират в Малта и Италия, а догодина и у нас
  преди 7 часа
  Още 2 български университета влизат в европейски консорциуми
  Така университетите в България пълноправни партньори в европейски консорциуми стават общо 7
  преди 8 часа
  Lidl разширява складовата си база в Равно поле
  Изградени са 45 нови рампи, базата вече може да обслужва по 225 камиона дневно
  преди 8 часа
  Утре трябва да обяват кога приключва строителството на газовата връзка с Гърция
  От изпълнителите на проекта е поискано да бъдат изключително бързи, но без да нарушават качеството, съобщи служебният регионален министър