четвъртък, 11 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1202 прочитания

  Кевин Търпин е новият регионален директор „Капиталови пазари“ за ЦИЕ на Colliers

  Ролята му ще е с фокус върху по-нататъшното затвърждаване на платформата за капиталови пазари в региона на ЦИЕ
  14 март 2022, 13:39 a+ a- a

  Международната компания за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции Colliers обяви, че Кевин Търпин е повишен в регионален директор „Капиталови пазари“ в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

  Кевин Търпин, досегашен регионален директор на отдел „Проучвания за региона“, притежава богат опит в областта на капиталовите пазари, натрупан в продължение на 17 години. В новата си роля Кевин ще се фокусира върху по-нататъшното развитие на направлението капиталови пазари на Colliers в Централна и Източна Европа. Colliers предоставя широк спектър от инвестиционни услуги, включващи консултации както от страна на купувача, така и от страна на продавача, търговска и техническа комплексна проверка на портфолио от стратегически инвестиционни услуги. 

  „Назначението на Кевин бележи важна и вълнуваща нова стъпка за Colliers в Централна и Източна Европа и в европейски мащаб. Сигурен съм, че благодарение на добрите му вазимоотношения с клиенти и познаването на пазара, той ще помогне на текущите ни клиенти инвеститори да се развиват и да вземат правилните стратегически решения, като същевременно привлича нови възможности. Заедно ще предоставим по-разширена и уникална регионална платформа за инвеститорите в по-широк спектър от сектора на недвижимите имоти“, заяви Люк Доусън, управляващ директор, Трансгранични капиталови пазари на Colliers в Европа, Близкия изток и Африка.

  „Вълнувам се да приветствам Кевин в тази нова роля. Опитът му в стратегическите анализи, класовете активи и географските райони е несравним в региона и ни позволява да предоставим на клиентите уникална и широкообхватна услуга“, коментира Моника Райска-Волинска, изпълнителен директор на Colliers в ЦИЕ.

  Кевин Търпин ще работи в тясно сътрудничество с Дорота Височинска-Куздра, ръководител на отдел Корпоративни финанси и жилищни услуги за ЦИЕ, чийто екип подпомага клиенти в областта на жилищния сектор, транзакциите и операциите, както и в областта на дълговите и капиталовите консултации.

  Към днешна дата иновативното мислене на Кевин, заедно с традиционните пазарни актуализации, тенденции и задълбочени анализи, помагат на инвестиционните клиенти да вземат информирани решения в областта на недвижимите имоти, особено през последните две трудни години. Кевин е добре познат говорител и участник в дискусии на големи международни събития в областта на недвижимите имоти, където споделя своите познания за капиталовите пазари и проучванията, както и бизнес перспективите за пазарните тенденции. 

  „Много се радвам, че поемам тази роля в този момент от кариерата си. Colliers вече разполага с първокласни инвестиционни екипи в Централна и Източна Европа и заедно ще продължим да развиваме нашите възможности и да постигаме възможно най-добрите резултати за нашите клиенти в този регион. След почти 17 години, прекарани в консултиране на вътрешни и външни клиенти относно пазарите на недвижими имоти в ЦИЕ, с особено нетърпение очаквам да приложа този опит на новата си позиция", заяви Кевин Търпин, регионален директор на отдел Капиталови пазари в ЦИЕ.

  Регионът на Colliers в ЦИЕ вече включва България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Инфлацията в САЩ се забави през юли
  Тя е 8,5% на годишна база, което е 0,6% по-малко спрямо предходния месец
  преди 14 часа
  A1 България приключи придобиването на ИТ компанията СТЕМО
  Двете компании ще продължат да работят самостоятелно, но с обща цел – дигитализацията на бизнеса
  преди 15 часа
  Малките и средни компании ще могат да се възползват от 735 млн. лв. безвъзмездни средства
  Средствата ще бъдат достъпни до края на годината, според министър Пулев до МПС ще стигат по 5 млн. лв. дневно
  преди 15 часа
  Проучване: България остава атрактивна за дискаунт веригите
  Търговски марки пренасочват експанзията си към Централна и Източна Европа заради войната в Украйна, което допринася за засиленото търсене на площи, отчитат от Cushman & Wakefield Forton
  преди 16 часа
  Боровец и Созопол са най-скъпите курорти за покупка на жилище у нас
  Жилищата в морските и планинските курорти отварят нова глава в развитието на този дълго подценяван сегмент от пазара, а обемите от сделки там бележат значителни ръстове, отчитат от Bulgarian Properties