четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1997 прочитания

    Николай Гаврилов става Директор Оперативно управление на мрежата във Vivacom

    Той има над двадесет години опит в сферата на телеком технологиите
    02 март 2022, 15:03 a+ a- a

    Vivacom преструктурира своята Главна техническа дирекция. В нея се създават нови направления, които са ангажирани с развитие, управление и поддръжка на различните технологии, част от голямото портфолио от услуги, предлагани от телекома. Ръководители на дирекциите „Мобилен достъп“, „Опорни мрежи за данни и глас“, „Оперативно управление на мрежата“, „Транспортни мрежи и ТВ платформи“, „Фиксиран достъп“ и “Предоставяне и поддръжка на услуги“ стават професионалисти с доказан опит в компанията, висока експертиза и лидерски умения.

    Николай Гаврилов става Директор Оперативно управление на мрежата във Vivacom. Той има над двадесет години опит в сферата на телеком технологиите, последните десет от които са във Vivacom. Развивал е технологични проекти за оператори в Германия, Алжир и Македония. В компанията Николай отговаря за наблюдение, поддръжка и контрол на мрежата и услугите, управление на инциденти и промени. Той е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София.

    „Новите директори на техническите направления нееднократно са доказвали своя професионализъм и мотивация“, коментира Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Vivacom. По думите му, те са доказателство за това, че Vivacom развива професионалните и лидерските качества на своите служители. „Убеден съм, че тези промени са важна стъпка за реализиране на амбициозните ни планове за обезпечаване на масова достъпност до най-модерните технологии”, казва още Николай Андреев.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 58 минути
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 2 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 3 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС