събота, 24 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1838 прочитания

  Рейчъл МакШейн и Меган Оксман се присъединиха към лидерския екип на Paysafe

  Двете дами идват от Barclays и Amazon и ще бъдат ангажиран с развитието една от основните бизнес линии на Paysafe
  17 февруари 2022, 13:53 a+ a- a

  Рейчъл МакШейн (вляво) - главен финансов директор на дивизия „Дигитални портфейли“, и Меган Оксман - старши вицепрезидент „Разработване на нови продукти“

  Paysafe обяви две нови попълнения в лидерския екип на дивизия „Дигитални портфейли“ -  Рейчъл МакШейн и Меган Оксман. Рейчъл влиза в ролята на главен финансов директор на дивизията, а Меган Оксман ще заеме създадена специално за нея позиция - старши вицепрезидент „Разработване на нови продукти“. 

  Освен че е пример за ангажимента на Paysafe да насърчи реализацията на жените в технологичната индустрия, стъпката е част от стратегията на Paysafe изцяло да трансформира своята бизнес линия под ръководството на новия главен изпълнителен директор Чираг Пател. 

  С 15 годишен опит във финансовата индустрия, Рейчъл МакШейн има богати знания и солидни лидерски умения за позицията. Преди да стане част от екипа на Paysafe, тя работи в британската мултинационална банка Barclays, където прекарва последните 10 години от кариерата си, последно като директор финанси за Корпоративното звено на банката. Била е и директор „Търговски финанси“ в дивизия „Транзакционно банкиране“. Нейният опит в работата с различни финансови продукти и услуги – включително четири години в Barclaycard, преди това в KPMG и други – ще обогати визията на Paysafe в различните пазарни вертикали, върху които се фокусира компанията. 

  Меган Оксман, която ще се присъедини към екипа на Paysafe на 1 март тази година, разполага със значителен международен опит в посока бизнес развитие и иновации за някои от най-големите потребителски марки в света. Тя прекарва последните осем години в екип Плащания на гиганта Amazon, където отговаря за пускането и управлението на редица нови продукти за потребителски плащания. Преди това тя работи в едноименната фондация Bill & Melinda Gates Foundation, където е посветена на мисията да подобри достъпа и използването на финансови услуги по целия свят. В Paysafe Меган Оксман ще ръководи разработването на нови продукти за бизнес линията „Дигитални портфейли“, включително различни трансформиращи инициативи, сред които и вграденото финансово решение (embedded finance) на компанията съвместно с Binance на криптоборсата, което беше анонсирано наскоро. 

  „Щастлив съм да приветствам Рейчъл и Меган в екип Дигитални портфейли в Paysafe. Техният опит говори много и вярвам, че и двете имат таланта и визията да трансформират дивизията ни, като едновременно с това спомогнат да удвоим предлагането към клиенти и да останем пионер в света на дигиталните портфейли“, коментира Чираг Пател - главен изпълнителен директор „Дигитални портфейли“ в Paysafe.

  Рейчъл МакШейн добавя: „Вълнувам се от възможността, която получих да стана част от екипа в ролята си на главен финансов директор и да работя заедно с Чираг Пател, както и с Изи Даууд, главен финансов директор на Групата. Сигурна съм, че заедно ще реализираме стратегическия план за ускоряване на растежа и подобряване на услугите ни за клиентите и партньорите ни“.

  „Клиентите на дивизия „Дигитални портфейли“ в Paysafe са на „ти“ с новите технологии, те са финансово грамотни и с високи очакванията към нас, заради което съм истински развълнувана да стана част от екип, фокусиран върху иновациите, за да отговорим на тези очаквания. Нямам търпение да работя с Чираг и екипа, за да създадем нови продукти и услуги, които нашите клиенти обичат!“, коментира Меган Оксман.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  преди 1 ден
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  преди 1 ден
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията