четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1900 прочитания

    Рейчъл МакШейн и Меган Оксман се присъединиха към лидерския екип на Paysafe

    Двете дами идват от Barclays и Amazon и ще бъдат ангажиран с развитието една от основните бизнес линии на Paysafe
    17 февруари 2022, 13:53 a+ a- a

    Рейчъл МакШейн (вляво) - главен финансов директор на дивизия „Дигитални портфейли“, и Меган Оксман - старши вицепрезидент „Разработване на нови продукти“

    Paysafe обяви две нови попълнения в лидерския екип на дивизия „Дигитални портфейли“ -  Рейчъл МакШейн и Меган Оксман. Рейчъл влиза в ролята на главен финансов директор на дивизията, а Меган Оксман ще заеме създадена специално за нея позиция - старши вицепрезидент „Разработване на нови продукти“. 

    Освен че е пример за ангажимента на Paysafe да насърчи реализацията на жените в технологичната индустрия, стъпката е част от стратегията на Paysafe изцяло да трансформира своята бизнес линия под ръководството на новия главен изпълнителен директор Чираг Пател. 

    С 15 годишен опит във финансовата индустрия, Рейчъл МакШейн има богати знания и солидни лидерски умения за позицията. Преди да стане част от екипа на Paysafe, тя работи в британската мултинационална банка Barclays, където прекарва последните 10 години от кариерата си, последно като директор финанси за Корпоративното звено на банката. Била е и директор „Търговски финанси“ в дивизия „Транзакционно банкиране“. Нейният опит в работата с различни финансови продукти и услуги – включително четири години в Barclaycard, преди това в KPMG и други – ще обогати визията на Paysafe в различните пазарни вертикали, върху които се фокусира компанията. 

    Меган Оксман, която ще се присъедини към екипа на Paysafe на 1 март тази година, разполага със значителен международен опит в посока бизнес развитие и иновации за някои от най-големите потребителски марки в света. Тя прекарва последните осем години в екип Плащания на гиганта Amazon, където отговаря за пускането и управлението на редица нови продукти за потребителски плащания. Преди това тя работи в едноименната фондация Bill & Melinda Gates Foundation, където е посветена на мисията да подобри достъпа и използването на финансови услуги по целия свят. В Paysafe Меган Оксман ще ръководи разработването на нови продукти за бизнес линията „Дигитални портфейли“, включително различни трансформиращи инициативи, сред които и вграденото финансово решение (embedded finance) на компанията съвместно с Binance на криптоборсата, което беше анонсирано наскоро. 

    „Щастлив съм да приветствам Рейчъл и Меган в екип Дигитални портфейли в Paysafe. Техният опит говори много и вярвам, че и двете имат таланта и визията да трансформират дивизията ни, като едновременно с това спомогнат да удвоим предлагането към клиенти и да останем пионер в света на дигиталните портфейли“, коментира Чираг Пател - главен изпълнителен директор „Дигитални портфейли“ в Paysafe.

    Рейчъл МакШейн добавя: „Вълнувам се от възможността, която получих да стана част от екипа в ролята си на главен финансов директор и да работя заедно с Чираг Пател, както и с Изи Даууд, главен финансов директор на Групата. Сигурна съм, че заедно ще реализираме стратегическия план за ускоряване на растежа и подобряване на услугите ни за клиентите и партньорите ни“.

    „Клиентите на дивизия „Дигитални портфейли“ в Paysafe са на „ти“ с новите технологии, те са финансово грамотни и с високи очакванията към нас, заради което съм истински развълнувана да стана част от екип, фокусиран върху иновациите, за да отговорим на тези очаквания. Нямам търпение да работя с Чираг и екипа, за да създадем нови продукти и услуги, които нашите клиенти обичат!“, коментира Меган Оксман.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 2 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 3 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 19 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 19 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 20 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място