четвъртък, 22 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3353 прочитания

  Моника Иванова е новият финансов директор на Кофас България

  Тя е и най-младият Chief financial officer (CFO) измежду 100-те офиса на Кофас по света
  09 февруари 2022, 09:40 a+ a- a

  Кофас България приветства своя нов финансов директор – Моника Иванова, която официално встъпва в длъжност от 1-ви март. Тя започва кариерното си развитие в компанията още докато е студент – бакалавър „Финанси” в УНСС през 2016 г. След като успешно завършва 5-месечния си стаж в отдел „Бизнес информация“, тя е назначена във финансовия отдел на позиция младши финансов контрольор през 2017 г.

  Оттогава Моника Иванова развива своите умения и практика в областта на финансовите и счетоводните операции, черпейки опит от финансови мениджъри и специалисти в сферата. Само три години по-късно, тя е повишена в заместник финансов мениджър, а от 1-ви март 2022 г. ще встъпи в длъжност като главен финансов директор и най-младият служител на такъв пост измежду всички 100 офиса на Кофас по света.

  „Щастлива съм от гласуваното към мен доверие и получената възможност да развивам професионалния си опит като част от екипа на Кофас в България. Динамиката на работата, сферата на дейност и обмяната на опит с колеги на световно ниво ми дават амбиция да продължа да усъвършенствам себе си. Но това е и голяма отговорност за мен. Вярвам, че финансовата сфера предлага големи възможности за професионално и личностно развитие за младите хора като мен“, споделя Моника Иванова.

  „За нас е удоволствие и гордост да обявим новия финансов директор на Кофас България. Нашата цел винаги е била да бъдем най-гъвкавия кредитен застраховател в страната и света, и знаем, че зад тази заявка трябва да стоят хора, които имат желание да подобряват финансовите услуги и да стимулират стратегическите процеси в компанията. Моника Иванова бързо доказа своите умения и качества, убеден съм, че ще се справи отлично със задълженията и отговорностите на новата си позиция“, споделя Пламен Димитров, управител на Кофас България. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 минути
  Германската KAYSER Automotive инвестира в завод за автомобилни компоненти в Плевен
  Компанията ще развива дейността си в Логистичен парк БПД Плевен
  преди 1 час
  Nvidia отчете рекордни приходи
  Акциите на компанията отбелязват 200% ръст спрямо година по-рано
  преди 3 часа
  ЕК разследва TikTok за алгоритми, водещи до пристрастяване
  Китайската социална мрежа има над 1 млрд. потребители
  преди 6 часа
  Sameday България планира да инвестира над 17 млн. лева през 2024 г.
  През 2023 г., Sameday отчита 2,6 млн. доставени пратки, с 38% от тях получени чрез автоматизирани шкафчета за доставка извън дома
  преди 7 часа
  Capital One придобива Discover
  Сделката на стойност $35,3 млрд. ще обедини двете най-големи компании за кредитни карти в САЩ
  преди 8 часа
  БНБ: Чуждите инвестиции у нас с ръст от 28% за година
  Най-големите вложения в страната за януари - декември 2023 са от Швейцария, Австрия и Белгия