четвъртък, 11 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3728 прочитания

  Деян Пейчев оглави офиса на DIGITALL във Варна

  Деян ще има ключова роля за разширяване на екипа в морската столица през следващите години
  10 януари 2022, 15:21 a+ a- a

  Деян Пейчев е новият Site Manager на DIGITALL за Варна, съобщиха от технологичната компания. Под името DIGITALL оперират след сливането си през миналата година една най-големите български технологични компании - BULPROS и немската ec4u.

  С повече от 1400 служители и 27 офиса в 12 държави, DIGITALL активно развива локациите си и в България. Деян ще отговаря за развитието на офиса във Варна, където компанията залага амбициозни цели за разширяване на екипа си през следващите години.

  „Изключително съм щастлив да съм част от екипа на DIGITALL и да развивам дейността на компанията във Варна. През последните години компанията растеше с бързи темпове, а под новия бранд DIGITALL дори по-решително заема лидерска позиция в технологичния сектор в Европа. Заедно с разширяването на екипа ни във Варна ще работим и за подпомагането на ИТ общността в града, като развитието на млади таланти и задържането на подготвени кадри ще е приоритет за DIGITALL.“, сподели Деян Пейчев.

  „Приветствамe Деян в екипа на DIGITALL и вярваме, че той ще допринесе за развитието и успеха на компанията във Варна. През последните години, градът се доказа като стратегическа локация за развитие на технологичния бизнес у нас и притегателен център на млади таланти в Североизточна България. DIGITALL e една от първите компании от технологичния сектор, която отвори офис във Варна през 2016 година. Стартирахме с малък екип от 5 човека, но вече сме над 50 души, като плановете ни са да продължим растежа си и в бъдеще.”, коментира Йордан Гинев, Senior VP на DIGITALL.

  Деян Пейчев има повече от 10 години опит в сферата на човешките ресурси и бизнес консултирането както на български, така и на международни компании. През последните години е бил търговски мениджър за Източна България на голяма българска компания за подбор на персонал, която също е със силно международно присъствие. Той е компютърен инженер по образование, има две магистратури в сферата на информационните технологии и индустриалния мениджмънт.

  Благодарение на работата си с редица инвеститори в региона, на които съдейства за успешното развиване на офис локациите им и за набиране на необходимите им кадри, Деян има задълбочени познания за пазара на труда в Източна България. От 2019 г. е и общински съветник във Варна. В края на 2020 година е удостоен с доживотната титла JCI Сенатор, която се присъжда на най-отличилите се представители на Международната младежка камара JCI, представена в повече от 100 държави.

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Инфлацията в САЩ се забави през юли
  Тя е 8,5% на годишна база, което е 0,6% по-малко спрямо предходния месец
  преди 14 часа
  A1 България приключи придобиването на ИТ компанията СТЕМО
  Двете компании ще продължат да работят самостоятелно, но с обща цел – дигитализацията на бизнеса
  преди 14 часа
  Малките и средни компании ще могат да се възползват от 735 млн. лв. безвъзмездни средства
  Средствата ще бъдат достъпни до края на годината, според министър Пулев до МПС ще стигат по 5 млн. лв. дневно
  преди 15 часа
  Проучване: България остава атрактивна за дискаунт веригите
  Търговски марки пренасочват експанзията си към Централна и Източна Европа заради войната в Украйна, което допринася за засиленото търсене на площи, отчитат от Cushman & Wakefield Forton
  преди 16 часа
  Боровец и Созопол са най-скъпите курорти за покупка на жилище у нас
  Жилищата в морските и планинските курорти отварят нова глава в развитието на този дълго подценяван сегмент от пазара, а обемите от сделки там бележат значителни ръстове, отчитат от Bulgarian Properties