четвъртък, 11 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1903 прочитания

  Ваня Иванчева поема поста изпълнителен директор на Shell България

  Кариерата ѝ в компанията започва през 1997, като през годините заема различни роли
  21 декември 2021, 12:43 a+ a- a

  Ваня Иванчева

  Ваня Иванчева е новият изпълнителен директор на Shell България от 1 януари 2022, съобщиха от компанията. Тя поема поста от Камелия Славейкова, която ръководи бизнеса на компанията у нас през последните 13 години. За този период тя успя да разшири портфолиото от бизнеси на компанията в страната и да засили позициите на България в Групата Shell. Камелия Славейкова остава председател на борда на директорите на Shell България и мениджър корпоративни отношения в компанията и ще продължи активно да работи за нейното успешно развитие у нас.

  Кариерата на Ваня Иванчева в Shell България започва през 1997 като през годините тя заема различни роли в отдел „Счетоводна отчетност“ и „Финансов анализ Търговски обекти“ за България. От 2007 тя поема различни регионални позиции в ЦИЕ в областта на оценка на инвестиционните проекти на Shell, планиране и контрол на представянето на бизнеса, стандартизация и трансформация на Финанси в региона. От 2015 Ваня Иванчева е член на ръководния екип на Shell България, а към момента ръководи и успешен екип от финансови анализатори от страните в Централна и Източна Европа. Освен новата ръководна функция, която ще заема, остава и на досегашната си роля – старши финансов съветник в Shell за Централна и Източна Европа.

  „Изключително горда и щастлива съм да поема поста изпълнителен директор на Shell България. Безспорно освен признание, това е и огромна отговорност и вярвам, че заедно с отдадения екип на компанията ще успея да надградя успехите, постигнати досега, така че Shell да продължи да бъде лидер у нас и символ на доверие и качество“ – коментира Ваня Иванчева, изпълнителен директор на Shell България.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Инфлацията в САЩ се забави през юли
  Тя е 8,5% на годишна база, което е 0,6% по-малко спрямо предходния месец
  преди 14 часа
  A1 България приключи придобиването на ИТ компанията СТЕМО
  Двете компании ще продължат да работят самостоятелно, но с обща цел – дигитализацията на бизнеса
  преди 14 часа
  Малките и средни компании ще могат да се възползват от 735 млн. лв. безвъзмездни средства
  Средствата ще бъдат достъпни до края на годината, според министър Пулев до МПС ще стигат по 5 млн. лв. дневно
  преди 15 часа
  Проучване: България остава атрактивна за дискаунт веригите
  Търговски марки пренасочват експанзията си към Централна и Източна Европа заради войната в Украйна, което допринася за засиленото търсене на площи, отчитат от Cushman & Wakefield Forton
  преди 15 часа
  Боровец и Созопол са най-скъпите курорти за покупка на жилище у нас
  Жилищата в морските и планинските курорти отварят нова глава в развитието на този дълго подценяван сегмент от пазара, а обемите от сделки там бележат значителни ръстове, отчитат от Bulgarian Properties