понеделник, 15 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1685 прочитания

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на Некст Консулт

  Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години
  02 декември 2021, 09:41 a+ a- a

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на българската компания Некст Консулт. Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години, като преминава през множество проекти в сферата на управлението на хора. Новата роля на Борислав е във връзка с новите амбиции на компанията - да разшири екипа си от доказани професионалисти и да увеличи възможностите за непрекъснато обучение и развитие на своите служители, съчетано с подход за работа отвсякъде и специализирани програми за менторство. 

  „Горд съм, че имам възможността с целия екип на Некст Консулт заедно да изградим вдъхновяваща, иновативна култура на работа, която да отведе компанията на следващото ниво. Некст Консулт винаги се е стремяла да поставя хората на първо място. Заедно ще докажем, че компанията е един от най-добрите работодатели в региона и горещо приветстваме всички, които са готови за ново предизвикателство, да се присъединят към нас в пътуването към постигане на този успе.”, коментира Борислав Узунов.

  „През последните няколко години компанията беше фокусирана върху предоставянето на възможно най-добрите иновативни решения и услуги на своите клиенти, без разбира се, да забравя за хората си. Сега е време да насочим усилията си повече към нашите хора и с тази нова позиция да направим Next Consult компания, в която всеки мечтае да работи.“, посочва Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт.

   Тази година Некст Консулт обяви съвместното си дружество с btProvider – една от най-разпознаваемите ИТ компании в Румъния и стана дистрибутор на Salesforce не само за България, но и за румънския пазар. Паралелно компанията поставя силен фокус също върху SAP бизнеса си, както и усилено развива и работи по RPA проекти (т.нар. софтуерни роботи), изпълнявани чрез технологията на UiPath. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 48 минути
  ББР с нова кредитна програма за енергийна ефективност на малкия и средния бизнес
  Тя е с размер 30 млн. и ще е достъпна и за компаниите, които не са били одобрени за европейските средства
  преди 1 час
  920 фирми ще получат над 93 млн.лв. безвъзмездни средства за енергийна ефективност
  Те са одобрени по финалната мярка за подпомагане на бизнеса за изминалия програмен период на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
  преди 2 часа
  355 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 226 419
  12 август 2022, 16:33
  КЕВР утвърди цена на природния газ за август – 297,89 лв./Mwh
  Основната причина за увеличението са рязко нарасналите цени на международните газови пазари
  12 август 2022, 16:15
  София въвежда „спирка по желание“
  Те влизат в сила на 13 август за 9 автобусни линии